Max Payne 1'de de aynı sorun vardı. Onu NVIDIA Denetim Masası üzerinden hallettim. 2. oyunu için de aynı yöntemi denedim fakat olmadı. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Max Payne 2-Fix-Windows-10. Contribute to silentgameplays/Max-Payne-2-Fix-Windows-10 development by creating an account on GitHub.
github.com
Bunu indiriyorsunuz. Ondan sonra Steam'den oyun dosyalarını doğrulayınız. İndirdiğiniz dosyanın içindeki Reshade for Laptop Dual GPU's adlı dosyanın içindekileri oyunun kurulu olduğu yere atacaksınız. Denetim Masası'ndan Max Payne 2'yi Entegre Grafik seçiliyse Yüksek Performanslı NVDIA işlemcisine almayı unutmayın.
@Osman Nuri23, hocam şimdi gördüm yazdığınızı. 2 saattir birçok yol, program vs. denedim fakat sonuç olumsuzdu. Ben de siz çözüm mesajınızı atmadan 10 dakika önce Steam rehberinden aynı dosyalara ulaştım. Tam çözümü kendim yazacaktım ki siz zaten güzelce yazmışsınız. Teşekkürler. Ben de bu çözümün çalıştığına dair ekran görüntülerimi bırakayım o zaman.
@Osman Nuri23, hocam şimdi gördüm yazdığınızı. 2 saattir birçok yol, program vs. denedim fakat sonuç olumsuzdu. Ben de siz çözüm mesajınızı atmadan 10 dakika önce Steam rehberinden aynı dosyalara ulaştım. Tam çözümü kendim yazacaktım ki siz zaten güzelce yazmışsınız. Teşekkürler. Ben de bu çözümün çalıştığına dair ekran görüntülerimi bırakayım o zaman.