Çözüldü Max Payne 2 oyunu kaydederken "unable to write save game" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

IamMaxPayne

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
Dahili AMD Radeon vega 8 (1 vram)
İşlemci
AMD Ryzen 5 2500U 2.0 Ghz
Max Payne 2 açıyorum, normal bir şekilde oynuyorum ama, problem şu F5/ESC menüsünden oyunu kaydetmek istediğimde "unable to write save Game" hatası alıyorum. Aylardır uğraşıyorum, C'ye kurdum olmadı, D'ye kurdum olmadı, compatibilityde tüm Windows'larda çalıştırdım olmadı, yönetici olarak çalıştırdım olmadı. Ve en garip kısmı ise oyun korsandır bu yüzden olmuyordur diye düşünüp, Steam'den aldım, orada da oyunu kaydetmek istediğimde bu hatayı aldım, oyunu iade ettim. Yardımcı olursaniz çok sevinirim. Bilgisayar: Laptop, işletim sistemi: Windows 10 Home (lisanslı, crack olmayan)

Çözüm
Sorunu çözdüm, yeni bir local hesap oluşturup o hesaptan oyuna girdim sorun yoktu, artık o hesaptan oynarım.
Belirtmeyi unuttum antivirusu kapatip kurdum, korunan dosyalara erişim korumasınıda kapattım öyle kurdum oynadım yine olmadı

Windows defender harici başka hiç bir antivirüsüm yok

hayir yok, adım: Aydin

bu arada Max Payne 2 1.01 sürümünde bu problemi yaşıyorum, yani en son sürüm

Son düzenleme:
Sorunu çözdüm, yeni bir local hesap oluşturup o hesaptan oyuna girdim sorun yoktu, artık o hesaptan oynarım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…