Max Payne 3 halen oynanır mı?

GauchoAga

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3570/RX 570 4GB/16GB DDR3 RAM/GameBooster GB-G69K Klavye/Gamenote MS1012A Mouse/Rampage Thunder Kulaklık
Steam'de kütüphanede dolaşırken fark ettim. İndirirsem üzer mi önceden oynamıştım aklımda bayağı iyi kaldı sizce grafikleri mekanikleri falan iyi midir şu an.

Steam'de kütüphanede dolaşırken fark ettim. İndirirsem üzer mi önceden oynamıştım aklımda bayağı iyi kaldı sizce grafikleri mekanikleri falan iyi midir şu an.
Güncel olarak bende oynadım. Hala çok iyi. Underrated bir olduğunu düşünüyorum. Hikayeyi içine katmazsak yani ilk iki oyunun atmosferi ve hikayesi daha dramatik ama fizik, animasyon ve grafik olarak saf aksiyon oyunları arasında bence en iyisi.

Güncel olarak bende oynadım. Hala çok iyi. underrated bir olduğunu düşünüyorum. Hikayeyi içine katmazsak yani ilk iki oyunun atmosferi ve hikayesi daha dramatik ama fizik, animasyon ve grafik olarak saf aksiyon oyunları arasında bence en iyisi.

Hocam indirdim ama bu zorunlu izletilen ara sahneler sinirimi bozdu silah mekanikleride GTA 5 ile çok benzer ama yine de sağlam oyun.

Hocam indirdim ama bu zorunlu izletilen ara sahneler sinirimi bozdu silah mekanikleride GTA 5 ile çok benzer ama yine de sağlam oyun.
Evet ilk oynadığım da benimde sinirimi bozmuştu. Gerçekten oyunun tek eksisi bana göre sizin de dediğin gibi sürekli araya ara sahne girmesi ve geçilmemesi. İlk defa oynadığımızda sorun yok ama tekrar oynayınca insan doğal olarak geçmek istiyor ve çoğu da geçilmiyor adam öldür, ara sahne izle şeklinde devam ediyor. Ama onun dışında eksiği yok bence de. Evet oyunun genel tekniği GTA 5'e çok benzer. Hiç zannetmiyorum ama GTA 6 tekniğin de de yeni bir Max Payne oyunu görmek isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı