Max Payne 3 oynamak için diğer oyunları oynamak gerekir mi?

UenBeraT

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Biliyorsunuz ki Steam Max Payne 1 ve 2'nin satın alımını kaldırdı. Ben de Max Payne 3 oynamak istiyorum. Bu oyunun önceki 2 oyunla bağlantısı var mı?
Yani bunu oynamam için öncekileri oynamam gerekli midir? Teşekkürler şimdiden.

Gerekir Max'in oyundaki depresif durumunu daha iyi anlıyorsun oynamasan bile hikayelerine bak.

Hocam oynamanız lazım. MP serisi hikaye ağırlıklı ilerliyor ve geçmiş hikayelerden birçok içerik barındırıyor. Yani MP3 birçok noktada eksik kalacak ve anlamayacaksınız muhtemelen. MP 1 ve 2'yi oynamanızı şiddetle tavsiye ederim 3 oynamasanız bile. Gerçekten harika bir seri.

Hikaye açısından çok kötü olduğunu söylüyorlar. Eğer çok kötüyse bence önce 3'ü oyna. Oynarken hikayeyi düşünmeyerek NOBK'nin dediği gibi oyunun adını "Mahmut'un Maceraları" olarak hayal et öyle oyna. Sonra ilk 2 oyunu oynarsın. Eğer o kadar kötü değilse normal sırayla oynarsın. Mecbur korsan indirmelisin başka çare yok. İndirdiğin yere de dikkat et. Şimdi gelmesin korsana destek yok diyenler. Oyun satılmıyor diye oynamayacak değiliz dilinizi boşa yormayın.

Max Payne 3 hem hikaye hem de oynanış olarak kötü bir oyun GTA 5'in deneme sürümü gibi.

3 dümdüz adam vurma oyunu. Hikaye anlatımı 0. 1-2 oynamasanda oynarsın. Benim tavsiyem ilk 2 oyunu oyna hikayesi çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…