Max Payne 3 Steam üzerinden "çalışmayı durdurdu" hatası

Typhons

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki gibi steamden orjinal Max Payne 3 aldım ama açmaya çalıştığım da çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ne yapmalayım?

Respect

İlk önce çok teşekkürler oyunu steam üzerinden değilde direk yüklü olduğu yerden açınca açıldı fakat şimdi de initializing yerinde kalıyor bir de win 8.1 e geçmeden düzelmez mi bu sorun

Yardım Lütfen

Arkadaşlar ne yaptıysam çözemedim max payne i direk program dosyalarıx86 ya attım regeditten orayı gösterdim olmadı driver lerı güncelledim olmadı uyumumluk modlarının hepsini denedim olmadı vcredit adlı dosyayı sildim repair ettim tekrar kurdum olmadı napıcam bilmiyorum lütfen yardım edin hayır bide orjinal oyun bu ya

iyide zaten oyunlar için en iyi sistem 8.1 bence recep abinin dediği gibi formatla kurtul

Yarin oyle yapicam artik cok tesekkurlee herkese

Tabiki şuanda win 8 yapmaya çalışıyorum

Arkadaslar kusra bakmayin biraz gec olucak ilk once Recep abi cok tesekkur ederim sayende oyun acildi win 8 yapinca. Gonul rahatligiyla yukleyebilirsiniz

Social Club üyelik istiyor mu oyun açılışı esnasında? Bende istiyor orayı geçemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…