Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Dostlarım Oyunceviri.com'un yamasını turkce-yama.com'dan indirdim. VirusTotal trojan buldu. Başka yama var mı? Sürprizbozan: VirusTotal
Dostlarım Oyunceviri.com'un yamasını turkce-yama.com'dan indirdim. VirusTotal trojan buldu. Başka yama var mı? Sürprizbozan: VirusTotal
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #2 False-positive görünüyor. Bilindik yazılımlar uyarı vermemiş. Ki 2 aydır VirusTotal veritabanında duruyor dosya, virüs olsaydı onlar da uyarı verirdi mutlaka.
False-positive görünüyor. Bilindik yazılımlar uyarı vermemiş. Ki 2 aydır VirusTotal veritabanında duruyor dosya, virüs olsaydı onlar da uyarı verirdi mutlaka.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 AJFA dedi: False-positive görünüyor. Bilindik yazılımlar uyarı vermemiş. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz yani değil mi?
AJFA dedi: False-positive görünüyor. Bilindik yazılımlar uyarı vermemiş. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz yani değil mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 Sorun çıkacağını sanmam. Oyun Çeviri'nin yaması hem de.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 AJFA dedi: Sorun çıkacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir durum yaşadım çünkü. Google hesabımı zor kurtardım.
AJFA dedi: Sorun çıkacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir durum yaşadım çünkü. Google hesabımı zor kurtardım.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 Bazı Türkçe yama sitelerindeki içeriklerde virüs oluyor. Belki onların birinden indirmiş olabilirsiniz önceden.
Bazı Türkçe yama sitelerindeki içeriklerde virüs oluyor. Belki onların birinden indirmiş olabilirsiniz önceden.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #7 AJFA dedi: Bazı Türkçe yama sitelerindeki içeriklerde virüs oluyor. Belki onlardan birinden indirmiş olabilirsiniz önceden. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yine aynı siteden indirmiştim. Neyse kumara girelim bakalım sağ olun.
AJFA dedi: Bazı Türkçe yama sitelerindeki içeriklerde virüs oluyor. Belki onlardan birinden indirmiş olabilirsiniz önceden. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yine aynı siteden indirmiştim. Neyse kumara girelim bakalım sağ olun.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #8 https://www.oyunceviri.net/ Burası mı?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #9 AJFA dedi: https://www.oyunceviri.net/ Burası mı? Genişletmek için tıkla... Görünüşe göre oranın yaması. Ben buradan indirdim. Kendi sitesinde yok ne yazık ki dosyalar silinmiş. Max Payne 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com
AJFA dedi: https://www.oyunceviri.net/ Burası mı? Genişletmek için tıkla... Görünüşe göre oranın yaması. Ben buradan indirdim. Kendi sitesinde yok ne yazık ki dosyalar silinmiş. Max Payne 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #10 Aeronight dedi: Görünüşe göre oranın yaması. Ben buradan indirdim. Kendi sitesinde yok ne yazık ki dosyalar silinmiş. Max Payne 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Benim bir fikrim yok bu siteyle ilgili maalesef. Max Payne 3 Türkçe Yama Max Payne 2'den tam dokuz yıl sonrasını konu alan Max Payne 3'ü Türkçe oynamak için Oyun Çeviri ekibi tarafından hazırlanan bu yamayı kullanabilirsiniz. www.tamindir.com Buradan indirmeyi deneyin.
Aeronight dedi: Görünüşe göre oranın yaması. Ben buradan indirdim. Kendi sitesinde yok ne yazık ki dosyalar silinmiş. Max Payne 3 Türkçe Yama | Turkce-yama.com turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Benim bir fikrim yok bu siteyle ilgili maalesef. Max Payne 3 Türkçe Yama Max Payne 2'den tam dokuz yıl sonrasını konu alan Max Payne 3'ü Türkçe oynamak için Oyun Çeviri ekibi tarafından hazırlanan bu yamayı kullanabilirsiniz. www.tamindir.com Buradan indirmeyi deneyin.