Max Payne 3 Türkçe yamada virüs var mı?

Laces

Hectopat
Daha fazla  
Max Payne 3 için Türkçe yama arıyordum bu konudaki Türkçe yamayı indirdim ama VirusTotal'de trojan olarak gözüküyor sizce bu dosyada virüs var mı?

Max Payne 3 %100 Türkçe Yama

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıdan da yükleyebilirsin. Aşağıdaki sitede hiç sorun yaşamadım.

Hatta yamayı indirip Virustotal testini yeniledim.

Adı bilinmeyen yazılımlar uyarı vermiş. Bu testlerde ESET, Norton, Kaspersky veya Bitdefender gibi kaliteli antivirüsler uyarı vermiyorsa sorun yoktur. Çünkü bu ürünler çok fazla kullanılıyor, satışı oluyor ve geliştiricileri düzenli güncelliyor. Yani zararlı olmayan bir dosyayı, veritabanında yok diye zararlı algılayan antivirüsler gibi her dosyaya virüs vardır tahmini yapmıyor.

Çok kullanılmayan, güncelleme almayan antivirüslerin çalışma şekli genellikle bu. Bak bu çok bilinmeyen bir dosya, büyük ihtimalle virüs vardır deyip geçiyorlar.

Elbette bu kafa yapısıyla yaklaşmak da iyi değil. İnternet ortamında zararlılardan korunmak için Kaspersky, Norton ürünlerinden birinin Standart sürüm veya üstünü kullanmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…