Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.583 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 26 Ocak 2025 #1 Max Payne bundle paketine UK VPN'si ile eriştim ama henüz Steam hesabıma giriş yapmadım. Kısacası ben bu paketi VPN ile Türkiye'den satın alabilir miyim? Rockstar Games'in saçma kararları yüzünden Türkiye'de satışa koymaması sinir bozucu. Save 70% on Max Payne Bundle (EU) on Steam Includes 2 items: Max Payne, Max Payne 2: The Fall of Max Payne... store.steampowered.com Arkadaşlar öncelikle oyunu sorunsuz şekilde aldım bilginiz olsun. Fakat bölgemi 3 ay değiştiremiyorum ama sağlık olsun. Son düzenleme: 26 Ocak 2025
Max Payne bundle paketine UK VPN'si ile eriştim ama henüz Steam hesabıma giriş yapmadım. Kısacası ben bu paketi VPN ile Türkiye'den satın alabilir miyim? Rockstar Games'in saçma kararları yüzünden Türkiye'de satışa koymaması sinir bozucu. Save 70% on Max Payne Bundle (EU) on Steam Includes 2 items: Max Payne, Max Payne 2: The Fall of Max Payne... store.steampowered.com Arkadaşlar öncelikle oyunu sorunsuz şekilde aldım bilginiz olsun. Fakat bölgemi 3 ay değiştiremiyorum ama sağlık olsun.