Max Payne CameraPaths.txt hatası

stagegigantic

Hectopat
Daha fazla  
Sadece Max Payne oynamak istemiştim fakat üstün zekalı Rockstar Games Max Payne'i Steam'den kaldırmış, hadi eyvallah korsan indirelim dedim, kurdum basıyorum açılmıyor fakat görev yöneticisinde gözüküyor, uyumluluk falanla düzeliyormuş baktım gene aynı en sonunda Win95/Win me yapınca ayar menüsü açıldı start Game dedim ama yine bir hata, widescreen. Fix kurulu.

İki saattir uğraşıyorum bir Max Payne oynayacagım diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlatma Exe'sine sağ tıklayıp özellikler deyin ve orada tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakıp tekrar deneyebilir misiniz?

(Alakasız hatırlatma notu: Oyunun çözünürlüğü bildiğim kadarıyla 1920x1080 üstünde bozulma yapıyor.)

Sadece Max Payne oynamak istemiştim fakat üstün zekalı Rockstar Games Max Payne'i Steam'den kaldırmış, hadi eyvallah korsan indirelim dedim, kurdum basıyorum açılmıyor fakat görev yöneticisinde gözüküyor, uyumluluk falanla düzeliyormuş baktım gene aynı en sonunda Win95/Win me yapınca ayar menüsü açıldı start Game dedim ama yine bir hata, widescreen. Fix kurulu.

İki saattir uğraşıyorum bir Max Payne oynayacagım diye.

Oyunu SteamUnlocked üzerinden indirdim, sıkıntısız çalıştı indirdiğim crackda sıkıntı varmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı