Çözüldü Max Payne "Exception in startupinit" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

467779

Hectopat
Bu hata ile ilgili açılmış birçok konu olduğunun farkındayım. Fakat hiçbiri benim sorunuma çare olmuyor. Hepsini denedim. Bildiğiniz daha etkili bir çözüm yöntemi var mı? Lütfen bilgi sahibi olanlar nasıl düzelteceğimi anlatsın. Teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2021-07-05 214129.png

Bazıları gelip bundan bahsedebilir. Bahsetmeyin, denedim olmuyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-05 214617.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-05 214617.png
    35,6 KB · Görüntüleme: 574
Çözüm
Bahsedilen çözümdeki adımları eksiksiz yaptıysanız sorunun çözülmesi gerek. Denedikten sonra oyunu kaldırıp tekrar mı kurdunuz?

Attığınız ekran görüntüsünde dosya konumu değiştirilmemiş olarak gözüküyor. ''MaxPayne'' şeklinde olmalı.
Bu hata ile ilgili açılmış birçok konu olduğunun farkındayım. Fakat hiçbiri benim sorunuma çare olmuyor. Hepsini denedim. Bildiğiniz daha etkili bir çözüm yöntemi var mı? Lütfen bilgi sahibi olanlar nasıl düzelteceğimi anlatsın. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 1097376

Ayrıca ilk oyunun dosya kontrölünü yaptır olmadı yeniden oyunu yükle.

Recep baltaşın yanıtladığı şöyle bir konu var.
Ayrıca ilk oyunun dosya kontrölünü yaptır olmadı yeniden oyunu yükle.
Birkaç kez denedim işe yaramadı.

Bahsedilen çözümdeki adımları eksiksiz yaptıysanız sorunun çözülmesi gerek. Denedikten sonra oyunu kaldırıp tekrar mı kurdunuz?

Attığınız ekran görüntüsünde dosya konumu değiştirilmemiş olarak gözüküyor. ''MaxPayne'' şeklinde olmalı.

Çözüm

Adımların bazılarını eksik yapmışım. Uyardığınız için teşekkürler çalıştı sonunda 😊🙏

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-05 215745.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-05 215745.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 215
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı