Max Q ve Max P Kartlar Arasındaki Fark Nedir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion 5I Pro - I7 11800H - Rtx 3060 - Samsung 970 Evo Plus 1TB2x
Ben 3060 veya 3070 laptop almayı düşünüyorum 3060 aldım varsayalım, bunun Max Q versiyonu mu Max P versiyonu mu daha iyi performans verir? Max Q veya Max P olduğu nasıl anlaşılır? Şimdiden teşekkür ederim

Ben 3060 veya 3070 laptop almayı düşünüyorum 3060 aldım varsayalım, bunun Max Q versiyonu mu Max-P versiyonu mu daha iyi performans verir? Max Q veya Max-P olduğu nasıl anlaşılır? Şimdiden teşekkür ederim

Max-P = Max performance tabii ki de Max-P en performanslıdır.

Max-P = Max performance tabii ki de Max-P en performanslıdır.
Ben de seni! (!)

Max-Q, Max-P'ye göre gücü daha fazla kısılmış kartlardır. Laptop modelini atın yardımcı olalım.
Ben de (!)

Max-Q daha çok sessizlik için. Max-P daha performanslı.

Laptop modelini söylerseniz yardımcı olabiliriz.
hepinize teşekkür ederim gigabyte aorus 15 serisinin intel 11. nesil modellerini bekliyorum o modellerden Max P olanı seçeceğim

Hocam maalesef 11.nesil modellerinde şu anlık MUX(dGPU) bulunmuyor. İleride BIOS güncellemesi ile belki gelebilir. (10.nesil 15G'ye öyle gelmişti)
Teşekkür ederim bu bilgi için

Ben de seni! (!)

Max-Q, Max-P'ye göre gücü daha fazla kısılmış kartlardır. Laptop modelini atın yardımcı olalım.

Merhaba ben MSI GF66 modelini almayı düşünüyorum Max Q mu p mi nasıl öğrenebilirim yardımcı olur musunuz?

Ben de (!)

Max-Q daha çok sessizlik için. Max-P daha performanslı.

Laptop modelini söylerseniz yardımcı olabiliriz.
Merhaba acaba bana da yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…