arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 932 Çözümler 4 12 Aralık 2024 #1 Max secure trojan. Malware.300983.susgen güvenilir mi?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 False-postive, temiz dosya. Eğer zip/rardan attıysanız, zip/rardan çıkartıp koyun VirusTotal'e.
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 932 Çözümler 4 12 Aralık 2024 #3 gorko dedi: False-postive, temiz dosya. Eğer zip/rardan attıysanız, zip/rardan çıkartıp koyun VirusTotal'e. Genişletmek için tıkla... WinRAR olarak attım.
gorko dedi: False-postive, temiz dosya. Eğer zip/rardan attıysanız, zip/rardan çıkartıp koyun VirusTotal'e. Genişletmek için tıkla... WinRAR olarak attım.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #4 arabacı adam dedi: WinRAR olarak attım. Genişletmek için tıkla... RAR şifreli miydi? Eğer öyleyse RAR'dan çıkartıp VirusTotal'e atın.
arabacı adam dedi: WinRAR olarak attım. Genişletmek için tıkla... RAR şifreli miydi? Eğer öyleyse RAR'dan çıkartıp VirusTotal'e atın.
arabacı adam Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 932 Çözümler 4 12 Aralık 2024 #5 gorko dedi: RAR şifreli miydi? Eğer öyleyse RAR'dan çıkartıp VirusTotal'e atın. Genişletmek için tıkla... Şifresi yoktu direk giriliyordu ve birden fazla dosya var hepsini mi atayım sadece Launcher'ımı.
gorko dedi: RAR şifreli miydi? Eğer öyleyse RAR'dan çıkartıp VirusTotal'e atın. Genişletmek için tıkla... Şifresi yoktu direk giriliyordu ve birden fazla dosya var hepsini mi atayım sadece Launcher'ımı.