Kuban Kilopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 44 22 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, ben yabancı uyruklu biriyim. Memlekete gittitğimde Max (eski BluTV) ya da buna benzer bazı sevislerin bölgede hizmet vermediği oluyor. Buna bir çözüm var mıdır? Özellikle Max konusunda bir öneriniz varsa sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, ben yabancı uyruklu biriyim. Memlekete gittitğimde Max (eski BluTV) ya da buna benzer bazı sevislerin bölgede hizmet vermediği oluyor. Buna bir çözüm var mıdır? Özellikle Max konusunda bir öneriniz varsa sevinirim.
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 24 Mayıs 2025 #2 Hangi ülkeyi soruyorsun VPN ile bağlana bilirsin. ama MAX'i hiç bir şekilde önermiyorum dünyanın en anlamsız sansürlerini uyguluyorlar sürekli sahne kesiyorlar bir şeylerden. Son düzenleme: 24 Mayıs 2025
Hangi ülkeyi soruyorsun VPN ile bağlana bilirsin. ama MAX'i hiç bir şekilde önermiyorum dünyanın en anlamsız sansürlerini uyguluyorlar sürekli sahne kesiyorlar bir şeylerden.
Kuban Kilopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 44 26 Mayıs 2025 #3 MuroRado dedi: Hangi ülkeyi soruyorsun VPN ile bağlana bilirsin. ama MAX'i hiç bir şekilde önermiyorum dünyanın en anlamsız sansürlerini uyguluyorlar sürekli sahne kesiyorlar bir şeylerden. Genişletmek için tıkla... Kırgızistan için hocam, geç gördüm kusura bakma
MuroRado dedi: Hangi ülkeyi soruyorsun VPN ile bağlana bilirsin. ama MAX'i hiç bir şekilde önermiyorum dünyanın en anlamsız sansürlerini uyguluyorlar sürekli sahne kesiyorlar bir şeylerden. Genişletmek için tıkla... Kırgızistan için hocam, geç gördüm kusura bakma