Maxi Scooter önerisi

ferdi83

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba,
Ben Ferdi, kendime benzinli Maxiscooter 350CC üst de olabilir almak istiyorum, maalesef hiçbir bilgim yok. Önem verdigim motosikleti uzun vadeli ve tasarruflu olması, servisi hiç düsünmeden rahat bir şekilde kullanabileceğim; tavsiye edebilecek arkadaşlara şimdiden saygılar ve teşekkürler.

Honda Adv 350 ve Yamaha Xmax 300, 400 olabilir. Ama benim tavsiyem Xmax 250 yada Forza 250 olacaktır. CC yükseldikçe bakım maliyetleri artar, maalesef tasarruf edemezsiniz. Tasarruf istiyorsanız 125cc almanızı öneririm.

Merhaba, bütçe ortalama 300'le 350 bin civarı, maximum düşünüyorum. Gerçi fiyat haricinde genel olarak bi' Yamaha'ya da Suzuki yerine o parayı yerli ya da güvenilir sağlam bir şirkette daha iyi degerlendirmek istiyorum. Japon'ların güçlü oldugunu biliyorum ama maalasef çok pahalı. Yani bir İngiliz arabası degil de ona yakın kalite ama fiyatı uygun bir Kore arabası gibi. Açıkçası çok para harçamadan masrafsız güvenli bir şirket varsa 400bin de bütçe olur. En son A101'den apec apx almiştım insanı perişan ediyordu.

Honda ADV 350 ve Yamaha XMAX 300, 400 olabilir. Ama benim tavsiyem XMAX 250 ya da Forza 250 olacaktır. CC yükseldikçe bakım maliyetleri artar, maalesef tasarruf edemezsiniz. Tasarruf istiyorsanız 125CC almanızı öneririm.

Teşekkürler Honda ve Yamaha bayağı tutuluyor maalesef onlar da bayağı tuzlu. Şimdi bir de ben 120kg 125CC'ler beni taşır mı?😀
Korkum apec gibi olmasın diyorum bir de uzun vadeli olsun ama Honda'sı ya da Yamaha'sı çok pahalı. Acaba yurt dışından getirsem olur mu benim böyle bir hakkım var sanıyorum; Türkiye'ye temelli dönüş yapanlara böyle bir hak var sanıyorsam.

Fiyat hariçinde ve Japon firmalar hariçinde önerebileçek Max'i scooter hangileridir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
400'e çıkıyorsanız Kymco Xciting VS 400, SYM ADX 300, ve Honda ADV 350 de olabilir.

400 bin lira bütçeniz varken 125'lik anlamsız bir alışveriş olur.

SYM ve Kymco sağlam mı, problem yaratır mı? 2 ya da 3 sene sonra yani bir Yamaha gibi görebilir miyim? Bir de bir QJmotor varmiş, ona ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@ferdi83 Yerli marka diye bir şey yok hocam. Hepsi Çin malıdır, markanın yerli olduğuna bakmayın. Japon malı almazsanız değil tasarruf sürekli zarar edersiniz ve motor elinizde patlar. Alacaksanız Japon almanız lazım, alamıyorsanız Tayvan malı alacaksınız. O kadar parayı motosiklete gömmek mantıklı değil 250cc Japon motoru işinizi görür.

SYM ve Kymco sağlam mı, problem yaratır mı? 2 ya da 3 sene sonra yani bir Yamaha gibi görebilir miyim? Bir de bir QJmotor varmiş, ona ne dersiniz?
Sym ve kymco sağlam ve problem yaratmaz ancak tabii ki bir japon değil. Ayrıca 2. elde satarken japon kadar hızlı ve değerinde gitmiyor. Ben alırım binerim 2. el önemli değil dersen tabii ki sorunsuz binersin ve mutlu eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı