Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 17 Ekim 2022 #1 Ben kayıtlı şifrelerimi kontrol ederken öyle bir site gördüm. Hesabı da silemiyorum. Bu ne sitesi acaba? Yardım edebilecek var mı?
Ben kayıtlı şifrelerimi kontrol ederken öyle bir site gördüm. Hesabı da silemiyorum. Bu ne sitesi acaba? Yardım edebilecek var mı?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.110 Makaleler 1 Çözümler 15 17 Ekim 2022 #2 Bir forum sitesi. Bundan 10 yil once Symbian isletim sistemli bir Nokia 603'um vardi. O zamanlar Maxicep'i cok kullanirdim. Mobil kismi cok aktifti.
Bir forum sitesi. Bundan 10 yil once Symbian isletim sistemli bir Nokia 603'um vardi. O zamanlar Maxicep'i cok kullanirdim. Mobil kismi cok aktifti.
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 17 Ekim 2022 #3 Görkem Say dedi: Bir forum sitesi. Bundan 10 yil once symbian isletim sistemli bir Nokia 603'um vardi. O zamanlar Maxicep'i cok kullanirdim. Mobil kısmı cok aktifti. Genişletmek için tıkla... Zararlı mı ucret alirlarmi orfan bir de hesabi neden silemiyorum.
Görkem Say dedi: Bir forum sitesi. Bundan 10 yil once symbian isletim sistemli bir Nokia 603'um vardi. O zamanlar Maxicep'i cok kullanirdim. Mobil kısmı cok aktifti. Genişletmek için tıkla... Zararlı mı ucret alirlarmi orfan bir de hesabi neden silemiyorum.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.110 Makaleler 1 Çözümler 15 17 Ekim 2022 #4 Xraze dedi: Zararlı mı ucret alirlarmi orfan bir de hesabi neden silemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zararli degil normal bir forum sitesi iste burasi gibi. Niye ucret alsinlar herhangi bir sey satmiyorlar. Hesabi neden silemediginizi bilmiyorum o forumun yoneticisi varsa onla iletisime gecin.
Xraze dedi: Zararlı mı ucret alirlarmi orfan bir de hesabi neden silemiyorum. Genişletmek için tıkla... Zararli degil normal bir forum sitesi iste burasi gibi. Niye ucret alsinlar herhangi bir sey satmiyorlar. Hesabi neden silemediginizi bilmiyorum o forumun yoneticisi varsa onla iletisime gecin.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #5 Xraze dedi: Ben kayıtlı şifrelerimi kontrol ederken öyle bir site gördüm. Hesabı da silemiyorum. Bu ne sitesi acaba? Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Orada Java yazılımlı oyunları atıyorlardı. JAD ve JAR şeklinde. Güzel bir forumdur. Şuan ölü galiba forum.
Xraze dedi: Ben kayıtlı şifrelerimi kontrol ederken öyle bir site gördüm. Hesabı da silemiyorum. Bu ne sitesi acaba? Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Orada Java yazılımlı oyunları atıyorlardı. JAD ve JAR şeklinde. Güzel bir forumdur. Şuan ölü galiba forum.