MAXIMA-6800 alınır mı?

MrShn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, sadece oyun amaçlı bir hazır sistem toplamak istiyorum linkteki kasayı beğendim. İşlemcisini 5600X'e yükseltip 240mm sıvı soğutucu eklediğimde 25k gibi bir fiyatı oluyor, sizce alınır mı?

Ayrıca elimde 1080p severek kullandığım, işimi gören bir monitör var o yüzden 2K monitör almayı düşünmüyorum. Bu sistemle 1080p oynamak darboğaz yaptırır mı?

Diğer hazır sistem önerilerine de açığım, 1080p için bu sistem de yeterli olur diyeceğiniz, daha ucuz olan seçenekler varsa onlara da bakmak isterim.

Not: Bütçeyi maksimum 2-3bin TL daha zorlayabilirim, daha pahalısı çok zor.

Dosya Ekleri

• IMG_3857.png
    200,4 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_3855.png
    230,8 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:

Sıvı soğutucu gereksiz olur 5600'e kule tipi ucuz yollu bir şey al bence.

1080P'de belki darboğaz olabilir. RX6800, 3070 Ti'dan güçlü kart. AMD'nin en sevdiğim 6000 serisi kartı. 5600 için sıvı soğutucuya gerek yok. 5600X de yapmanıza gerek yok, 5600 ile aralarında fazla fark yok.

Bence bir şey değiştirecekseniz 1 TB SSD olabilir.

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz DDR5 olması ve 7600ün güç tüketiminin düşük olması beni cezbetti. Ancak aradaki farka değer mi?

Son olarak, 5600X'e yükseltmenin maliyeti düşük diye yükseltirim diye düşünmüştüm ancak o fiyata bile değmiyosa yükseltmem.

7000 serisine daha bakamadım. Net cevap veremeyeceğim o yüzden.

Değebilir daha ileriye dönük olur bu sistem.

Bence böyle bir şey alın. Ben SSD olarak Kioxia Exerica G2'ya düşerim diyorsanız

Anakartı bununla değiştirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…