MAXIMA-6800 R5 5600 RX 6800 alınır mı?

3070 VRAM yüzünden 6700 XT'nin gerisine düşüyor sık sık. Kas gücü olarak da 6800 daha güçlü.

Anladım, ya bir soru daha soracağım da saçma gelebilir bilmediğimden soruyorum. Mesela AMD ekran kartıyla 6700 XT 6800 ile GTA 5 FiveM RP falan oynayabiliriz değil mi hani bir sorun falan çıkartmaz desteklemiyor falan demez sürücüler.

Oynayabilmeniz lazım, öyle bir şey duymadım daha önce. 6600 ile GTA V oynamıştım ama FiveM'i denemedim.

Oynayabilmeniz lazım, öyle bir şey duymadım daha önce. 6600 ile GTA V oynamıştım ama FiveM'i denemedim.

GTA 5 falan oynatır da FiveM falan oynatır mı destekler mi bilmiyorum acaba forum da var mı oynayan. YouTube'da falan görmedim hiç 6800 FiveM testi.

GTA 5 falan oynatır da FiveM falan oynatır mı destekler mi bilmiyorum acaba forum da var mı oynayan. YouTube'da falan görmedim hiç 6800 FiveM testi.

Oynayabilirsiniz.

Teşekkür ederim yardımcı oldun bende şüphe ediyorum malum NVIDIA kadar bilinen ekran kartları değil sağ ol dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…