Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 14 Haziran 2023 #11 Umut000 dedi: VA teknoloji eski sanırım hocam o zaman Dell monitör alacağım gibi. Ama çok büyük değil mi 31.5 inç olması lazım doğru mu? Dell G3223D 31.5 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör Vesa DisplayHDR400 sertifikalı QHD monitör sayesinde en sevdiğiniz oyununuzu gerçekçi görsel kalite ve canlı renkler ile oynayabilirsiniz. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam, memnun kalırsınız.
Umut000 dedi: VA teknoloji eski sanırım hocam o zaman Dell monitör alacağım gibi. Ama çok büyük değil mi 31.5 inç olması lazım doğru mu? Dell G3223D 31.5 inç 165Hz 1ms 2K Gaming Monitör Vesa DisplayHDR400 sertifikalı QHD monitör sayesinde en sevdiğiniz oyununuzu gerçekçi görsel kalite ve canlı renkler ile oynayabilirsiniz. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam, memnun kalırsınız.
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.089 Çözümler 2 14 Haziran 2023 #12 Reavenn dedi: Alabilirsiniz hocam, memnun kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam umarım memnun kalırım. @Reavenn @Sad Frog Çok teşekkür ederim yardımınız için. Dell Monitör almaya karar verdim.
Reavenn dedi: Alabilirsiniz hocam, memnun kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam umarım memnun kalırım. @Reavenn @Sad Frog Çok teşekkür ederim yardımınız için. Dell Monitör almaya karar verdim.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 14 Haziran 2023 #13 Umut000 dedi: Teşekkürler hocam umarım memnun kalırım. @Reavenn @Sad Frog Çok teşekkür ederim yardımınız için. Dell Monitör almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Umut000 dedi: Teşekkürler hocam umarım memnun kalırım. @Reavenn @Sad Frog Çok teşekkür ederim yardımınız için. Dell Monitör almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, güle güle kullanın.