MAXIMA-6800 sistem nasıl kurulur?

Olmuş gibi hocam, sanırım güç kaynağının bir tane daha PCI-e kablosu yok. Kabloların dağınık olması performansı etkilemez.

Öncelikle bana bu kadar sabırlı bir şekilde yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. İkinci olarak başta başlatmaya çalışınca açılmadı sonra üçüncü kabloyu da takınca çalıştı. CPU fanında RGB çalışmıyor ama o herhalde anakartta RGB olmadığındandır. Kasa fanlarındaki RGB çalışıyor. Acaba CPU fanının RGB'sini kasa fanlarınınkiyle aynı yere taksam çalışır mı? Onun dışında sorunsuz çalıştığı için çok mutluyum ve size tekrardan teşekkür ederim hocam.

Öncelikle bana bu kadar sabırlı bir şekilde yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. İkinci olarak başta başlatmaya çalışınca açılmadı sonra üçüncü kabloyu da takınca çalıştı. CPU fanında RGB çalışmıyor ama o herhalde anakartta RGB olmadığındandır. Kasa fanlarındaki RGB çalışıyor. Acaba CPU fanının RGB'sini kasa fanlarınınkiyle aynı yere taksam çalışır mı? Onun dışında sorunsuz çalıştığı için çok mutluyum ve size tekrardan teşekkür ederim hocam.
Rica ederim hocam, Ryzen 5 5600 sanırım işlemciniz ve ekstra soğutucu almadıysanız stock soğutucu ile gelmiştir. Stock soğutucu da maalesef RGB yok o yüzden ışık yok 😂 Güle güle kullanmanız dileğiyle, bir sıkıntınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Hocam çok pardon ben fotoğraflara bakmadan yorum yapmışım, sizde kule tipi fan varmış modelini bilmiyorum ama aldığınız yerle desteğe geçebilirsiniz ya da başka bilen bir arkadaş yardımcı olabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı