Takip ediyorum ya aktif olarak sisteme düştüğü an almayı düşünüyorum, teşekkür ederim. Bu arada sistem gelince bilgilendirebilir misin nasıl falan diye.
Anladım teşekkür ederim. Daha önceden 13400F stokları bittiği için 13400F olan sistemi kaldırmışlardı. 13400F geldikten sonra 12400F sisteme özelleştirme olarak eklediler. Açıkçası sistemi tekrar satışa açacaklarını sanmıyorum. Umarım yanılırım.
Anladım teşekkür ederim. Daha önceden 13400F stokları bittiği için 13400F olan sistemi kaldırmışlardı. 13400F geldikten sonra 12400F sisteme özelleştirme olarak eklediler. Açıkçası sistemi tekrar satışa açacaklarını sanmıyorum. Umarım yanılırım.
Bu da biterse zaten 25-30k segmentinde mantıklı sistem kalmıyor.
Gaming gecesi başlayacak, umarım güzel bir sistem indirime sokarlar. Orayı da takip edin.
Şöyle 6800'li bir sistem gelmiş. Fiyatı uygun ama anakart için B450 zorunlu kılınmış.
Bu da biterse zaten 25-30k segmentinde mantıklı sistem kalmıyor.
Gaming gecesi başlayacak, umarım güzel bir sistem indirime sokarlar. Orayı da takip edin.
Şöyle 6800'li bir sistem gelmiş. Fiyatı uygun ama anakart için B450 zorunlu kılınmış.
Hocam bunlar son fırsatlar oldukları için direkt stok bitiyor. Ben attığımda ikisinin de stoğu vardı. Tavsiyem güzel sistem bulunca düşünmeden almanız.