Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 16 Ocak 2023 #1 Kasamda fan kontrolcüsü mevcut. Anakartımda ARGB portu mevcut. ARGB portunu kullanmadan sadece kontrolcüyü kullanmak istersem kontrolcüdeki fan kablolarını anakarta bağlamam gerekir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2023
Kasamda fan kontrolcüsü mevcut. Anakartımda ARGB portu mevcut. ARGB portunu kullanmadan sadece kontrolcüyü kullanmak istersem kontrolcüdeki fan kablolarını anakarta bağlamam gerekir mi?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #2 Eutr61 dedi: Kasamda fan kontrolcüsü mevcut. Anakartımda ARGB portu mevcut. ARGB portunu kullanmadan sadece kontrolcüyü kullanmak istersem kontrolcüdeki fan kablolarını anakarta bağlamam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Fan güç kablolarını PSU'ya bağlayacaksınız. Anakarta bişey bağlamanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
Eutr61 dedi: Kasamda fan kontrolcüsü mevcut. Anakartımda ARGB portu mevcut. ARGB portunu kullanmadan sadece kontrolcüyü kullanmak istersem kontrolcüdeki fan kablolarını anakarta bağlamam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Fan güç kablolarını PSU'ya bağlayacaksınız. Anakarta bişey bağlamanıza gerek yok.
KS KS Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 16 Ocak 2023 #3 arandur dedi: Fan güç kablolarını PSU'ya bağlayacaksınız. Anakarta bişey bağlamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak fanlar çalışmıyor. Artı 0 Eksi
arandur dedi: Fan güç kablolarını PSU'ya bağlayacaksınız. Anakarta bişey bağlamanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Denedim ancak fanlar çalışmıyor.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #4 Eutr61 dedi: Denedim ancak fanlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kontroloru güce bağladınız mı? Gerçi resimsiz fotosuz bunlara yorum yapmaz zor. Artı 0 Eksi
Eutr61 dedi: Denedim ancak fanlar çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kontroloru güce bağladınız mı? Gerçi resimsiz fotosuz bunlara yorum yapmaz zor.
KS KS Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 16 Ocak 2023 #5 arandur dedi: Kontroloru güce bağladınız mı? Gerçi resimsiz fotosuz bunlara yorum yapmaz zor. Genişletmek için tıkla... Evet sata kablosuyla bağladım. Artı 0 Eksi
arandur dedi: Kontroloru güce bağladınız mı? Gerçi resimsiz fotosuz bunlara yorum yapmaz zor. Genişletmek için tıkla... Evet sata kablosuyla bağladım.