Herkese iyi akşamlar. Bir oyun sistemi toplamak istiyorum. Kafamda bir şeyler var. Sizce bu sistem nasıl. Vatan'ın sitesine giremediğimden sadece yazıcam. AMD sistem tavsiyesine de açığım.
İntel i3 6100
MSI H81M-P33
MSI GTX750Ti
Kingston V300 120GB SSD
CM 500W MidT Kasa
Kingston 8 GB 1600Mhz HyperX Savage Ram (2x4)
Yerinizde olsam işlemciyi ikinci el geriye kalan parçaları sıfır alır böylelikle yüksek işlemcili ve oc desteği ile ileriye dönük bir işlemciye sahip olmuş olurum. Ayrıca ne kadar yüksek ghz olursa olsun yeni nesil oyunlar için çift çekirdek yetersiz kalıyor.
Emirhan kardeşim bende yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ancak şu an kullandığım bilgisayar i3 işlemci 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000 yani günümüz oyunlarını pek kaldırmıyor. Senin önerdiğin sistemde i3 işlemci yeterli olur mu GTA V Fifa 16 gibi oyunlara ?
Yorumlarınız için teşekkürler. Benim için CS:GO'da 150+ FPS almam yeterli olacak. Ona göre bir sistem toplayabilir misin ? Ayrıca AMD sistem önerisinde de bulunabilir misiniz ?
Yorumlarınız için teşekkürler. Benim için CS:GO'da 150+ FPS almam yeterli olacak. Ona göre bir sistem toplayabilir misin ? Ayrıca AMD sistem önerisinde de bulunabilir misiniz ?