Maximum 2000 TL 17.3 inçlik laptop önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar soru gayet açık. Oynadığım oyunlar: FM 16, FIFA 16, PES 16, CS GO
Kullandığım programlar: Adobe Photoshop CS6 (Ayda yaklaşık 2-3 saat kadar kullanıyorum)
Küçük ekrandan hoşlanmıyorum. Çok fazla film izlerim. Bu yüzden ekran büyük ve FHD olursa iyi olur. Bu oyunları rahatça oynatan ve 17.3 inç ekranlı bir dizüstü arıyorum. Nette araştırdım ama en az 3000 TL'den başlıyor. Bu bütçeye göre içinde GTX 980M olmasını beklemiyorum tabiki. Sadece bu oyun ve programları kasmadan çalıştıracak ve 17.3 inç ekranlı bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Teşekkürler.

Dostum maalesef o fiyata bu özelliklerde notebook bulman pek mümkün değil. Bütçeni arttırman gerek.

Ya bütçeyi arttır yada masa üstü al.

Desktop pc var zaten. Bunu yazlık tarzı yerlere götürebilmek, ani seyahatler için hemen alıp çıkabilmek için istiyorum. Arkadaşlar gerçekten uçuk beklentilerde değilim. Oyunları medium da low da oynasam da olur. Tek istediğim i3 veya muadili işlemci 4 gb ram ve 17.3 inç ekran. Şuan elimde idare etmek için aldığım Casper Nirvana N210 tablet pc var.

Özelllikleri;
İntel Atom 3735F 1.33 Ghz (Max 1.83), 2 Gb 1333 Mhz ram, 1 Gb İntel HD Graphics, 64 Gb HDD ve 10.1 inç ekran, Win 8.1

Bu özelliler ile dahi FM 16 oynayabiliyorum. Arkada chrome açınca biraz takılıyor ama üzmeden oynatıyor. Adobe CS6 photoshop da keza aynı. Tek istediğim aslında büyük ekran. Bu bütçede büyük ekran bulmak imkansız mı ?

Son düzenleme:
Desktop pc var zaten. Bunu yazlık tarzı yerlere götürebilmek, ani seyahatler için hemen alıp çıkabilmek için istiyorum. Arkadaşlar gerçekten uçuk beklentilerde değilim. Oyunları medium da low da oynasam da olur. Tek istediğim i3 veya muadili işlemci 4 gb ram ve 17.3 inç ekran. Şuan elimde idare etmek için aldığım Casper Nirvana N210 tablet pc var.

Özelllikleri;
İntel Atom 3735F 1.33 Ghz (Max 1.83), 2 Gb 1333 Mhz ram, 1 Gb İntel HD Graphics, 64 Gb HDD ve 10.1 inç ekran, Win 8.1

Bu özelliler ile dahi FM 16 oynayabiliyorum. Arkada chrome açınca biraz takılıyor ama üzmeden oynatıyor. Adobe CS6 photoshop da keza aynı. Tek istediğim aslında büyük ekran. Bu bütçede büyük ekran bulmak imkansız mı ?
Buyur bu ürün var ama ne kadar işini görür bilemem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı