Maximum 38 bin TL'ye laptop önerisi

Gojonun Moru

Decapat
Belirttiğim gibi daha fazla yükseltme kesinlikle yapamıyorum şu anda aklımda HP Victus R1042 var önerilerinizi bekliyorum.

(Her özelliği iyi olsun ağır oyunları kaldırsın 4060 veya üzeri olsun içinde işlemcisi de kaliteli olsun. Isınma problemleri fazla olmasın bir de ekranı iyi olsun benim için yeterli. Teşekkürler)

Belirttiğim gibi daha fazla yükseltme kesinlikle yapamıyorum şu anda aklımda HP Victus R1042 var önerilerinizi bekliyorum.

(Her özelliği iyi olsun ağır oyunları kaldırsın 4060 veya üzeri olsun içinde işlemcisi de kaliteli olsun. Isınma problemleri fazla olmasın bir de ekranı iyi olsun benim için yeterli. Teşekkürler)

Lenovo LOQ alma öneren olmuş kullandım rezalet bir laptop HP Victus'a gelirsek arkadaşımda var ısınıyor ve FPS değerleri iyi değil Acer Nitro serisi öneririm.

Acer marka olarak çevremde kimsenin memnun kalmadığı ben dahil 2-3 tane arkadaşımın piyasanın %20-30 altınada satsalar almayacağı bir marka diye dedim ama tabii ki bizim tecrübemiz geneli etkilemez denk gelmiştir belki.

Ben eskiden almayı düşünmüştüm ürünün oyun testlerine baktım gayet normal ve başarılıydı technopattada herkes öneriyordu sevilen bir laptopdu tasarımını beğenmedim diye almadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı