4000 TL'ye PUBG oynanabilecek bir dizüstü bilgisayar kalmadı artık. Dolar kuru, virüs her şey günden güne kötüye gidiyor. Masaüstü bilgisayarda daha fazla ihtimal mevcut.
Evkur. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.
www.evkur.com.tr
Bütçenizi 600 tl daha arttırırsanız rahat çok iyi f/p bir laptop güncel oyunlarıda kısmen açıyor oynatıyoe resident evil 2 remake gibi aynı zamanda evkur faizsiz 12 ay taksit imkanıda sunmuş değerlendirebilirsiniz
Dolar kurunun sürekli artış gösterdiği bu günlerde gerçekten 1 gün önce baktığınız fiyatı ertesi gün bulmanız neredeyse imkansız hale geldi. Bu nedenler bütçenize uygun aşağıdaki makineyi önerebilirim. Özellikle İntel İ5 İşlemci ve 8.nesil olması, çok büyük bir avantaj. Bunun yanında da 256 SSD ve Max 110 Ekran Kartı da sizin taleplerinizi hayli hayli fazlası ile görür. Fiyat / Fayda açısından çok mantıklı bence.
Lenovo Ideapad L340 core i5 8265u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Ideapad L340 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Açıkcası sistemi ben kullandığım için biliyorum gerçi oyun kısmında şahsen hiç denemedim ama kullanan bir arkadaşıma sordum, onun referesi ile yardımcı olmaya çalıştım.
World Axess gibi kredi kartlarında 0 faiz 4600 tl ye 12 taksit yapıyorlar dostum 8-9 gün önce satın aldım 12 taksitle gayette memnunum pc den şu an bu fiyata bu özelliklerde laptop gerçekten yok