Maximum 4000 TL laptop önerisi

Geçen birkaç saat içinde 400 TL zam geldi ürüne, 5000 TL olmuş. Zimbabve gibi olduk enflasyonda.

PUBG ve CS:GO gibi oyunları oynayabileceğim, film ve dizi izlemek için F/P notebook bilgisayar önerisi istiyorum.

Hocam Vatan'da 3.599 ₺ fiyatlı alacağım bilgisayar 3.999 ₺ an itibariyle ben bir müddet bekleme taraftarıyım çünkü 4000 ₺ adam akıllı bir cihaz kalmadı maalesef şaka gibi o parayı veriyorsun 4 GB RAM'lı laptop alıyorsun ya da 128 GB SSD'li laptop alıyorsun küfür gibi.

1 ay önce bu paraya 200-300 ekleyip güzel bir gtx 1050li laptop alınıyordu. Vaktin varsa bekleyebilirsin yoksa en iyisi bu şimdilik. PUBG oynarsın en azından.

Kimseyi üzmek istemem ama yakın zamanda olumlu bir gelişme beklemek mantıklı değil. Tüm dünyayı etkileyen bir kriz bu. En çok da bizim gibi zaten sıkıntısı olanlar etkilenecek. Alabilen şimdiden alsın. Önümüzdeki birkaç ay, belki yıl iyiye gitme çok mümkün değil.

S&P 500 VIX endeksine göre piyasalar bir süre hızır idi yunus idi der gibi bir yukarı bir aşa hareket edecek şu süreçte elbet çok uçuk oynamalar olmasa bile benim gibi acelesi olmayanlar bekleyebilirler.

• 2010 dolar kuru 1.50
  • 2015 dolar kuru 2.72
  • 2016 dolar kuru 3.40
  • 2017 dolar kuru 3.65
  • 2018 dolar kuru 5.40
  • 2019 dolar kuru 5.67
  • 2020 dolar kuru günümüzde 6.91
1 TL yükselip, 15 kuruş geri gelmesi aşağı yönlü hareket olacaksa tamam. Gidişat belli, yine de siz bilirsiniz.

Aksini iddia eden olmadı zaten, saygılar.

Tam o yüzden fırsatı olan beklemesin diyorum. Krizin daha en başındayız. Yarın dolar kuru 8'i görüp 7.80'e çekildiği zaman 6.90 olduğunda ''neden almadık?'' pişmanlığı olmasın. Yoksa halihazırda müsait olmayanlara diyecek bir şey yok. Bilgisayarımın anakartı yandı mecburen bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…