Maximum 700-1000 TL'ye Bilgisayar

Yardımın için sağol. Harddiski fiyattan çık onun yerine R 260X alalım. Bu arada bütçe biraz arttı 1300 Tl

Peki bu sistem bana ne kadar gider? Oyun için kullanacağım ne zamana kadar oyunlarda sıkıntı yaratır?

Peki bu sistem bana ne kadar gider? Oyun için kullanacağım ne zamana kadar oyunlarda sıkıntı yaratır?

İlk önerilenler çok uzun gitmez, en fazla 1-2 yıl ama en son önerilen sistem en az 3-4 yıl gidecektir. (Tabi aynı ramden 1 tane daha eklemniz gerekecektir.) İleride yine ekleme yapmak isterseniz SSD ekleyebilirsiniz. Bu sistem genelde 2000TL civarında sistem önerisi isteyenlere de öneriliyor. +4gb ram +256gb ssd +harddisk (sizin varmış harddisk zaten) ve daha iyi bir kasa ile.

1-2 Sene oyunları yüksek ayarlarda oynarsınız sonrasında bi kademe düşürmeniz gerekecektir.

Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 1 - Technopat

Uygun Fiyatlı Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi Bölüm 2 - Technopat

Affınıza sığınarak bu videoyu paylaşıyorum, bütçenizin biraz üzerinde, belki toplanan kasanın performansını görünce fikriniz değişiy, yada videonun rehber niteliğindeki anlatımı yardımcı olur diye paylaştım. Videonun tamamını izlemek gerçekten yardımcı olur size, eğer kasa bileşenleri ve oc hakkında bilginiz yoksa.
Bikeşenlerin fiyatlarını da kontrol edeceğim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…