Bu alabileceğiniz en iyi sistem 1300tl'ye çıktıysanız kesinlikle bunu tavsiye ederim. İleride 4gb ram daha eklerseniz çok daha iyi olur. Sadece ekran kartı PowerColor R9 270X'i kullanmanızı tavsiye ederim.
İlk önerilenler çok uzun gitmez, en fazla 1-2 yıl ama en son önerilen sistem en az 3-4 yıl gidecektir. (Tabi aynı ramden 1 tane daha eklemniz gerekecektir.) İleride yine ekleme yapmak isterseniz SSD ekleyebilirsiniz. Bu sistem genelde 2000TL civarında sistem önerisi isteyenlere de öneriliyor. +4gb ram +256gb ssd +harddisk (sizin varmış harddisk zaten) ve daha iyi bir kasa ile.
Affınıza sığınarak bu videoyu paylaşıyorum, bütçenizin biraz üzerinde, belki toplanan kasanın performansını görünce fikriniz değişiy, yada videonun rehber niteliğindeki anlatımı yardımcı olur diye paylaştım. Videonun tamamını izlemek gerçekten yardımcı olur size, eğer kasa bileşenleri ve oc hakkında bilginiz yoksa.
Bikeşenlerin fiyatlarını da kontrol edeceğim şimdi.
20.Yıl için üretilen bir işlemciydi. Artık üretimi yapılıyor mu bilmiyorum fakat Videoda da Recep Baltaş söylemişti Stoklar bitebilir ve daha gelmeyebilir.