Hasan Kalemci Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 129 29 Ocak 2020 #1 Maximum 800 TL. G433 ile purewriter düşünüyorum sizce nasıl? Alternatif olarak; HS35 düşünüyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 29 Ocak 2020 #2 Hyperx Cloud Silver ve MSI GK60 en iyi ikili gibi duruyor. HyperX Cloud Silver Gaming Kulaklık HX-HSCL-SR/NA | Adeks Store www.adeksstore.com MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Vigor GK60 CR TR ITOPYA'da. www.itopya.com
Hyperx Cloud Silver ve MSI GK60 en iyi ikili gibi duruyor. HyperX Cloud Silver Gaming Kulaklık HX-HSCL-SR/NA | Adeks Store www.adeksstore.com MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Vigor GK60 CR TR ITOPYA'da. www.itopya.com
Hasan Kalemci Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 129 29 Ocak 2020 #3 Sylveon dedi: Hyperx Cloud Silver ve MSI GK60 en iyi ikili gibi duruyor. HyperX Cloud Silver Gaming Kulaklık HX-HSCL-SR/NA | Adeks Store www.adeksstore.com MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Vigor GK60 CR TR ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Sizce g433 nasıl, düşünceleriniz nedir? ses kartı iyi değil herhalde, ses kartlı lazım
Sylveon dedi: Hyperx Cloud Silver ve MSI GK60 en iyi ikili gibi duruyor. HyperX Cloud Silver Gaming Kulaklık HX-HSCL-SR/NA | Adeks Store www.adeksstore.com MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA MSI Vigor GK60 CR Cherry MX Red TR Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Vigor GK60 CR TR ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun. Sizce g433 nasıl, düşünceleriniz nedir? ses kartı iyi değil herhalde, ses kartlı lazım
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 29 Ocak 2020 #4 Açıkçası Logitech kulaklıkları rahatlık vb. konularda pek beğenmiyorum zaten 7.1 pek bir artısı yok benim önerim bu bütçe Cloud Silver.
Açıkçası Logitech kulaklıkları rahatlık vb. konularda pek beğenmiyorum zaten 7.1 pek bir artısı yok benim önerim bu bütçe Cloud Silver.
Hasan Kalemci Centipat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 129 29 Ocak 2020 #5 Sylveon dedi: Açıkçası Logitech kulaklıkları rahatlık vb. konularda pek beğenmiyorum zaten 7.1 pek bir artısı yok benim önerim bu bütçe Cloud Silver. Genişletmek için tıkla... saolun. cherry mx e laf olmaz zaten ama kulaklık için bir daha düşünmeliyim.
Sylveon dedi: Açıkçası Logitech kulaklıkları rahatlık vb. konularda pek beğenmiyorum zaten 7.1 pek bir artısı yok benim önerim bu bütçe Cloud Silver. Genişletmek için tıkla... saolun. cherry mx e laf olmaz zaten ama kulaklık için bir daha düşünmeliyim.
AlteredTech Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 402 29 Ocak 2020 #6 Hasan Kalemci dedi: Maximum 800 TL. G433 ile purewriter düşünüyorum sizce nasıl? Alternatif olarak; HS35 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HS35 ve Corsair K68 RGB öneririm. Corsair Gaming K68 Cherry MX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair Gaming K68 Cherry MX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102010-TR ITOPYA'da. www.itopya.com Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Hasan Kalemci dedi: Maximum 800 TL. G433 ile purewriter düşünüyorum sizce nasıl? Alternatif olarak; HS35 düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HS35 ve Corsair K68 RGB öneririm. Corsair Gaming K68 Cherry MX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Corsair Gaming K68 Cherry MX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102010-TR ITOPYA'da. www.itopya.com Bilgisayar Mikrofonlu Kulaklık - n11.com Mikrofonlu Kulaklık ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mikrofonlu Kulaklık modelleri için hemen tıklayın. m.n11.com