Maximum Genç bankamatik kart iyi midir?

Ozaraous

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bugün Maximum Genç bankamatik kartı çıkartmayı planlıyordum. Ama şikayet var da belirli şikayetler gördüm. Habersiz bir anda aidatlı karta çevrilmesiyle ilgili. Bu sorunu yaşar mıyım? Kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz? İş cepten kart çıkartırken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Davet kodu kampanyasından yararlanabilir miyim? Bu sorularımı cevaplarsanız müteşekkir olurum. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer reşitsen Enpara'ya da hadi tom bank gibi tamamen ücretsiz alternatiflere yönel. Bende var ama kullanmıyorum ( ATM'den para çekmek için kullanıyorum sadece )

Bankamatik kartının aidatı olmuyor diye biliyorum, kredi kartından mı bahsediyorsunuz?

Bankamatikte aidat yok. Üniversite öğrencisi olduğunu beyan edersen aidat alınmaz etmezsen genç kart alabilirsin fakat aidat ödersin. Bunun dışında İş Bankası'nın kampanyaları güzel. Kendi alışveriş sitesi olan Pazarama'da ara sıra faizsiz 12 ay taksit kampanyaları oluyor, bunun dışında cashback özelliği de var.

Hocam bir sorum daha vardı. İş bankasının arkadaşına öner hem sen hem o 500tl maxi puan kazansın kampanyası var. Bunun içinde arkadaşına öner menüsünden kod oluşturman gerekiyor. Ama eniştem kod oluşturmayı denediğinde şu anda aktif kampanyamız bulunmuyor yazıyor. Kampanya tarihinde falan sorun yok. Neden oluyordur bir bilginiz var mıdır acaba?

Denedim bende oluyor, enişteniz daha önceden bunu kullanmış ise bundan dolayı da olabilir. Kod lazımsa atabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…