srfokms Yoctopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar geç de olsa bende maximum benç kart başvurusu yaptım. Merak ettiğim başvurudan sonra müşter temsilcisinin arama süresi, vs gelene kadar ne kadar sürüyor. Şimdiden teşekkürederim.
Arkadaşlar geç de olsa bende maximum benç kart başvurusu yaptım. Merak ettiğim başvurudan sonra müşter temsilcisinin arama süresi, vs gelene kadar ne kadar sürüyor. Şimdiden teşekkürederim.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 22 Ocak 2022 #2 Geç de olsa derken bir kampanya vb. durum mu var Maximum'da?
srfokms Yoctopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #3 Ludvig dedi: Geç de olsa derken bir kampanya vb. durum mu var Maximum'da? Genişletmek için tıkla... 18-25 yaş arası gençlere kredi kartı veriyor normalde geçen yıl herkes aldı o yüzden geçte olsa dedim.
Ludvig dedi: Geç de olsa derken bir kampanya vb. durum mu var Maximum'da? Genişletmek için tıkla... 18-25 yaş arası gençlere kredi kartı veriyor normalde geçen yıl herkes aldı o yüzden geçte olsa dedim.