Maximum Genç vs Nays kredi kartı

OrhanYaman

Hectopat
Daha fazla  
18 yaşındayım almak istememin sebebi sadece taksit kullanmak. Şimdiye kadar sadece garanti İş Bankası ve ön ödemeli kartları kullandım. Hangisini almalıyım? Bunlarda her ay ücret ödemek gerekiyor mu? Ben sadece Papara gibi karta para at kullan gibi kullanıp taksit seçeneğini kullanacağım. Zamanında öderim faizle vs isim yok. Ücret ödemem gerekiyor mu sıkıntıları var mı?

18 yaşındayım almak istememin sebebi sadece taksit kullanmak. Şimdiye kadar sadece garanti İş Bankası ve ön ödemeli kartları kullandım. Hangisini almalıyım? Bunlarda her ay ücret ödemek gerekiyor mu? Ben sadece Papara gibi karta para at kullan gibi kullanıp taksit seçeneğini kullanacağım. Zamanında öderim faizle vs isim yok. Ücret ödemem gerekiyor mu sıkıntıları var mı?

Eğer sigortalı bir işte çalışmıyor ve öğrenci isen kredi kartları aidat almaz. Çalışma durumunda bile aidat almayan kredi kartları mevcuttur. Benim sana tavsiyem Bonus genç ve Enpara kredi kartı olacaktır. Bonus genç kartta belirli mağaza ve internet alışverişlerinde vade farksız 3 taksite kadar bölünebiliyor. Enpara'da ise vade farksız sonradan taksitlendirme avantajı var ve bunu 9aya kadar bölebiliyorsun. Ancak Enpara taksitlendirme seçeneklerini eskiden her alanda sunarken artık sadece eğitim ve sağlık harcamalarında sunuyor. Bunun hariciden İş Bankası'nın genç kredi kartı da değerlendirilebilir. Birçok ekstra avantaj sağlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı