VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.488 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #1 Maximum Genç kredi kartı bugün bana ulaştı, herhangi bir işlem yapamıyorum. Sigara almaya gittim, onay vermedi. İşlem kısıtlamasını nasıl açacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2025
Maximum Genç kredi kartı bugün bana ulaştı, herhangi bir işlem yapamıyorum. Sigara almaya gittim, onay vermedi. İşlem kısıtlamasını nasıl açacağım?
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.669 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 VykeTheGolden dedi: Maximum Genç kredi kartı bugün bana ulaştı, herhangi bir işlem yapamıyorum. Sigara almaya gittim, onay vermedi. İşlem kısıtlamasını nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... İlk kullanırken temassız çalışmaz kartı POS cihazına takman lazım. Bir de kullanmadan önce şifre ayarlaman gerekiyor.
VykeTheGolden dedi: Maximum Genç kredi kartı bugün bana ulaştı, herhangi bir işlem yapamıyorum. Sigara almaya gittim, onay vermedi. İşlem kısıtlamasını nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... İlk kullanırken temassız çalışmaz kartı POS cihazına takman lazım. Bir de kullanmadan önce şifre ayarlaman gerekiyor.
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.488 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #3 Nobilium dedi: İlk kullanırken temassız çalışmaz kartı POS cihazına takman lazım. Bir de kullanmadan önce şifre ayarlaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu ayarladım hocam takıp denedim.
Nobilium dedi: İlk kullanırken temassız çalışmaz kartı POS cihazına takman lazım. Bir de kullanmadan önce şifre ayarlaman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu ayarladım hocam takıp denedim.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.669 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #4 l VykeTheGolden dedi: Onu ayarladım hocam takıp denedim. Genişletmek için tıkla... limiti var mı uygulamadan bakınca?
l VykeTheGolden dedi: Onu ayarladım hocam takıp denedim. Genişletmek için tıkla... limiti var mı uygulamadan bakınca?
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.488 Çözümler 1 18 Haziran 2025 #5 QR ile oluyor bu arada. Nobilium dedi: L Limiti var mı uygulamadan bakınca? Genişletmek için tıkla... Var hocam kullanılabilir limit. Ayrıca işlem kısıtlamaları için bankamatiğe veya şubeye gidin diyor. Bankamatiğe gittiğimde herhangi bir yerde işlem kısıtlamalarını açabileceğim bir seçenek göremedim.
QR ile oluyor bu arada. Nobilium dedi: L Limiti var mı uygulamadan bakınca? Genişletmek için tıkla... Var hocam kullanılabilir limit. Ayrıca işlem kısıtlamaları için bankamatiğe veya şubeye gidin diyor. Bankamatiğe gittiğimde herhangi bir yerde işlem kısıtlamalarını açabileceğim bir seçenek göremedim.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.636 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 18 Haziran 2025 #6 Bildiğim kadarıyla bankamatiğe kartı tak sök yaptıktan sonra aktif oluyor olması lazım ATM'ye taktıysanız aktif olmuş olması lazım.
Bildiğim kadarıyla bankamatiğe kartı tak sök yaptıktan sonra aktif oluyor olması lazım ATM'ye taktıysanız aktif olmuş olması lazım.