Maximum kart Google Play "işleminiz başarısız oldu" hatası

Nuteramiruku

Hectopat
Yer
Antalya, Türkiye
Daha fazla  
Maximum kart aldım, Google Play hesabıma her türlü eklemeye çalıştım ve işleminizi başarısız oldu hatası aldım. Kartta para var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maximum kart aldım, Google Play hesabıma her türlü eklemeye çalıştım ve işleminizi başarısız oldu hatası aldım. Kartta para var.
Hocam google play'in verilerini temizleyin.Üstüne basılı tutup uygulama bilgilerine basın ordan tüm verileri temizle deyin ve tekrar deneyin.

Merhaba. işcep i açın ve dediklerimi takip edin. Alttaki 3 noktaya tıklayın ve kartlarım bölümüne gidin. buradan kart ayarları ardından kullanım tercihleri sekmesine gelin. İlgili kartı seçtikten sonra yurt dışı e ticaret işlemlere açın. (Google yurt dışı bir firima olduğundan bu seçeneğin kapalı olması işlemi tamamlayamanıza neden olabilir ) eğer bu dediğim olmazsa farklı bir gmail deneyin.

sorunum cozuldu buarada, hallettim onu, o yontemle evet, isteginiz basarisiz oldu hatasini google destek ile cozdukten sonra bankaniz tarafindan reddedildi geliyordu o ayar ile duzeltmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…