Maximum kart mı yoksa Axess kart mı?

sethy

Centipat
Daha fazla  
Maximum kart mı yoksa Axess kart mı? Bu iki kredi kartından hangisini önerirsiniz?

Genellikle market puan için kullanıcam bonus genç kartım da var aynı zaman da

Son düzenleme:
Maximum kart mı yoksa Axess kart mı? Bu iki kredi kartından hangisini önerirsiniz?

Genellikle market puan için kullanacağım bonus genç kartım da var aynı zaman da.

Bonus genç nasıldır, üniversite öğrencisiyim Axess ve devletin verdiği ziraat var Axess'den memnun değilim bonus nasıldır veya Maximum Genç.

Bonus genç nasıldır, üniversite öğrencisiyim Axess ve devletin verdiği ziraat var Axess'den memnun değilim bonus nasıldır veya Maximum Genç.
Bonus Genç şuan da aktif kredi kartları içinde en iyisi gibi

Puan olarak veriyor mu hocam örnek verir misiniz acaba?
Evet aşağı yukarı 250 TL harcayacağım ya 30 puan veriyorum market ve restoran alışverişine aynı zamanda YouTube premium'u falan komple ödüyor

Evet aşağı yukarı 250 TL harcayacağım ya 30 puan veriyorum market ve restoran alışverişine aynı zamanda YouTube Premium'u falan komple ödüyor.

Limit kolay artıyor mu? Bende üniversite öğrencisiyim Akbank sadece havale EFT ücretsiz bir de YouTube Spotify vb şeyler %50
Onun haricinde aman aman pek görmedim

Limit kolay artıyor mu? Bende üniversite öğrencisiyim Akbank sadece havale EFT ücretsiz bir de YouTube Spotify vb şeyler %50
Onun haricinde aman aman pek görmedim
Hocam akbank hiç sigorta girişi olmayan üniversite öğrencisine kredi kartı veriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…