Merhabalar, aşağıda belirttiğim özelliklere sahip bilgisayarıma Mac OS X kurmak istiyorum. Mac OS X Mavericks kurulum videosundaki her şeyi harfiyen uyguladım. Bu özellikler Mac OS X kurulumu için uygun mu? Kurulumu bitirdim, ama sadece USB üzerinden boot işlemini gerçekleştirebiliyorum. USB olmadan nasıl yapabilirim? Ayrıca çoğu sürücüyü tanımıyordu, fakat ikinci gün sonunda ses geldi, ve de ekran kartının çalışma şekli değişti. Bu sürücüleri kendisi mi yükledi? Bu sürücüleri nasıl bulabilirim?
Anakartınızın ASUS Maximus V EXTREME olduğunu düşünerek başlığa bunu yazdım ama hem anakartınızın modelini hem de hangi yönetmle ya da rehberle kurduğunuzu belirtmeniz lazım. Kurma şeklinize göre size nasıl bootloader yükleyeceğinizi göstereceğiz.[h=3][/h]
Recep abi Windows ve MacOs işletim sistemlerini bir arada yüklediğin videodan kurmayı başardım oldukça yardımcı oldu çok teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak, acaba raid 0 veya raid 1 hakkında bilgi verebilir misin?Durumum: 3 tane aynı marka ve aynı model harddisc'im var. Bu üçünün toplam boyutunu tek bir harddisc'te görülmesini sağlayabilir miyiz? Bu arada bilgisayarımda bir ssd harddisc var ve işletim sistemleri orada kurulu, bu diğer 3 harddisc tamamen depolamak için kullanılıcak ve içleri dolu. Şimdiden çok teşekkür ederim kolay gelsin