izzet33 Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 88 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2014 #21 Mikail Fidan M-Audio ses kartlarını nasıl buluyorsunuz çünkü profesyonel stüdyo ses kayıt işlerimiz de var. Eylül ayına doğru sistem elimde olacak inşaallah... Önerileriniz varsa yazabilirsiniz arkadaşlar. Teşekkürler herkese. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2014
Mikail Fidan M-Audio ses kartlarını nasıl buluyorsunuz çünkü profesyonel stüdyo ses kayıt işlerimiz de var. Eylül ayına doğru sistem elimde olacak inşaallah... Önerileriniz varsa yazabilirsiniz arkadaşlar. Teşekkürler herkese.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Haziran 2014 #22 Ses kartları hakkında pek bilgim yok açıkçası. M-Audio diye bir marka ben duymadım. Ya da ses alanında çok bilinen bir marka. Ben bilemem. Araştırmanız gerek. Sistemi Z97 alabilirseniz ses kartına çok da gerek yok.
Ses kartları hakkında pek bilgim yok açıkçası. M-Audio diye bir marka ben duymadım. Ya da ses alanında çok bilinen bir marka. Ben bilemem. Araştırmanız gerek. Sistemi Z97 alabilirseniz ses kartına çok da gerek yok.