MAXIMUS VIII HERO VS MSI GAMING M7

LEONSCOUT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da olduğu gibi ddr4 bir sistem topluyorum uzun vade de topluyorum yavaş yavaş parça parça alabiliyorum ve bu sistem için hangi anakartı tercih etmeliyim sizlerden bilgi almak istedim.

Almış olduğum parçaların bazıları herkese teşekkür ederim şimdiden.Ayrıca GTX 970 iyi bir tecih mi yoksa daha iyi performans verebilecek daha ucuz yada aynı fiyatlarda bir kart var mı?

Kingston HyperX Savage 8GB 3000MHz DDR4 Ram HX430C15SB/8

Seagate 1 TB 7200 64MB SATA3 / ST1000DM003

Cooler Master R4-BCBR-12FG-R1 BC 120MM YEŞİL LEDLİ KASA FANI 1200 RPM

Samsung MZ-75E120BW 850 EVO 120GB SATA3 540/520

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal kullanım için Asus. O.C. için Msi. Asus genelde O.C. olanağı daha yüksektir. Fakat test sonuçlarına bakılınca Msi Z170 M7'nin Asus Rog Maximus VIII'den daha iyi olduğu yönünde. Test sonucunun url'sini bulunca koyarım. Bu arada bu başlık adında bir sürü konu var. Onlara da bir göz at.

Anladım teşekkür ederim.

Anakart neden bu kadar yüksek ki ? onun yerine git gtx 980 al

Anakart neden bu kadar yüksek ki ? onun yerine git gtx 980 al
1080p 144Hz ekran almadıktan sonra neden o para ekran kartına peki ?

Yorumun için teşekkür ederim dostum göz atmakta fayda var videolara

Bence anakartların ikisi de çok iyi. İki üründe de sıkıntı yaşamazsınız ama benim hoşuma MSI gittiği için ben MSI alırıdm. Ekran kartı olarak GTX 970 alın çünkü R9 300 serisi yeni çıkmasına rağmen hala ısı problemi var ki o kadar büyük soğutma takmışlar. Kartı bile kıracak .

Ben Msi x99a gaming 7 kullanıcısı olarak bu anakart'da pişman olacağı mı sanmazdım. Ama ne yazık ki anakart problemli 8gb'den yüksek ram takarsam çalışmıyor...

Ben Msi x99a gaming 7 kullanıcısı olarak bu anakart'da pişman olacağı mı sanmazdım. Ama ne yazık ki anakart problemli 8gb'den yüksek ram takarsam çalışmıyor...
Öyle bir sorun varsa donanımsaldır. Hemen garantiye gönderin ve sıfır anakartınızı alın. X99 gibi bir anakartın 8 GB RAM takınca okumuyorsa bozuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…