MaxiPuan nakde nasıl çevrilir?

Glock

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MaxiPuan birikti biraz. Ben bunları nakite çevirebilir miyim?

Veya harcama yapabileceğim siteler hangileri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartınız varsa Param uygulamasına %4 komisyonla yükleyerek nakde çevirebilirsiniz. Kredi kartınız yoksa Migros’a gidip MoneyPay hesabınıza yükleme yapabilirsiniz. Dilerseniz AltunGold gibi bir yerden altın da alabilirsiniz.

Marketlerin çoğunda puan geçiyor. İnternet üzerinde Pazarama’da kullanabilirsiniz.

Trendyol gibi şirketlere POS hizmeti sunuyor ve ön ödemeli kartı da var. Papara ve Tosla gibi denilebilir. Ücretlere aşağıdaki sayfadan bakabilirsiniz.

@56153 Yine ben :D

Diyelim 100 TL MaxiPuan var, Pazarama'dan 150 TL'lik ürünü alırken 100 TL MaxiPuan gerisi karttan verebiliyor muyuz?

Kredi kartınız varsa Param uygulamasına %4 komisyonla yükleyerek nakde çevirebilirsiniz. Kredi kartınız yoksa Migros'a gidip MoneyPay hesabınıza yükleme yapabilirsiniz. Dilerseniz AltunGold gibi bir yerden altın da alabilirsiniz.

Marketlerin çoğunda puan geçiyor. İnternet üzerinde Pazarama'da kullanabilirsiniz.

Hocam banka kartında bulunan MaxiPuanları HB, TY, Getir, Yemeksepeti gibi yerlerde kullanma şansımız var mı? Eğer yoksa puanın geçtiği marketler hangileri acaba?

Yemeksepeti’nde geçiyordu ama çalışma sonrası askıya alındı. Getir’de, Hepsiburada’da ve Trendyol’da geçmiyor ama A101 ve Migros gibi tüm marketlerde geçiyor. Alışverişiniz öncesinde İş Bankası anlaşması olup olmadığını sorabilirsiniz.

Bazı ŞOK'larda İş Bankası POS'u olmuyor, ama bu bahsettiğim çok düşük bir ihtimal tabii ki. Başıma 1 kere geldi çünkü puan harcarken. Sonuç itibariyle MaxiPuan harcayamadan çıkmıştım :)
Yemeksepeti’nde geçiyordu ama çalışma sonrası askıya alındı. Getir’de, Hepsiburada’da ve Trendyol’da geçmiyor ama A101 ve Migros gibi tüm marketlerde geçiyor. Alışverişiniz öncesinde İş Bankası anlaşması olup olmadığını sorabilirsiniz.

Bazı ŞOK'larda İş Bankası POS'u olmuyor ama bu bahsettiğim çok düşük bir ihtimal tabii ki.
"A101 ve Migros gibi tüm marketler" ile zincir marketleri kastetmiştim. Tek tek sıralamak çok uzun sürerdi. Anlaşılmamış sanırım. 😅 POS olsa bile puan kullanmayı bilmeyen kasiyer olabiliyor ya da POS arızalı olabiliyor. Alışveriş öncesinde anlaşma olup olmamasını sormasını da bu yüzden istemiştim. Alışveriş sonrasındaki fişte bile MaxiPuan bilgisi gözüküyor ama kasiyerler puanı kullanamıyor. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı