Fiziksel olarak A101'de kullanıyorum. Online olarak Pazarama ve Migros.Merhaba, 250 MaxiPuan'ım var fakat nerelerde kullanılıyor anlayamadım. Sadece fiziki işyerlerinde mi geçerli yoksa Online alışverişlerde de geçerli mi, geçerliyse hangi sitelerde geçerli acaba?
Fiziksel olarak A101'de kullanıyorum. Online olarak Pazarama ve Migros.
Ödeme ekranında kartı yazınca alt tarafta paraf kulan demeniz gerekiyor. Siparişi vermeden kullan diyeceksiniz. Aksi takdirde yine kartınızdan geçer.Pazarama'da puan girmeme rağmen puan girilmemiş fiyatın SMS kodu geliyor sipariş verirken. Siparişten sonra mı geliyor para yoksa bir hata mı var?
Zaten puan kullan diyorum altta tek çekim olarak indirimli fiyat yazıyor fakat SMS gelirken indirimsiz fiyat yazıyor.Ödeme ekranında kartı yazınca alt tarafta paraf kulan demeniz gerekiyor. Siparişi vermeden kullan diyeceksiniz. Aksi takdirde yine kartınızdan geçer.
Yazabilirsiniz kodu. Normal fiyatını geçer gibi gösteriyor ama puandan düşüyor.Zaten puan kullan diyorum altta tek çekim olarak indirimli fiyat yazıyor fakat SMS gelirken indirimsiz fiyat yazıyor.
Migrosta ben kullanamadım nasıl kullanıyoruz?Fiziksel olarak A101'de kullanıyorum. Online olarak Pazarama ve Migros.
Bugün kullandım. Migros Hemen'de görünmüyor ancak Migros sanal markette kullanabildim. Fiziksel olarak kullanılıyor mu onu hatırlamıyorum.Migrosta ben kullanamadım nasıl kullanıyoruz?
Migros sanalmarket adresime getirmiyor şaka gibi, eski adresime getiriyordu 3-5 mahalle arkaya taşındım daha merkezi ama getirmiyor. şanssızlık.Bugün kullandım. Migros Hemen'de görünmüyor ancak Migros sanal markette kullanabildim. Fiziksel olarak kullanılıyor mu onu hatırlamıyorum.
Başka nerelerde kullanabilirim bilgin var mı?Bugün kullandım. Migros Hemen'de görünmüyor ancak Migros sanal markette kullanabildim. Fiziksel olarak kullanılıyor mu onu hatırlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.