MaxiPuan nerelerde kullanılır?

neonoxxs

Hectopat
Merhaba, 250 MaxiPuan'ım var fakat nerelerde kullanılıyor anlayamadım. Sadece fiziki işyerlerinde mi geçerli yoksa Online alışverişlerde de geçerli mi, geçerliyse hangi sitelerde geçerli acaba?

Pazarama'da puan girmeme rağmen puan girilmemiş fiyatın SMS kodu geliyor sipariş verirken. Siparişten sonra mı geliyor para yoksa bir hata mı var?
Ödeme ekranında kartı yazınca alt tarafta paraf kulan demeniz gerekiyor. Siparişi vermeden kullan diyeceksiniz. Aksi takdirde yine kartınızdan geçer.

Sakın aldanmayın. Pazarama sitesinde son ekranda fiyat düşmediği için ödemeyi tamamlamadan çıktım. Bugün aradılar siparişiniz yarım kalmış diye. MaxiPuan düştü gözüküyor ama ödeme şifresi gelen ekranda düşmüyor dedim. 1000 lira MaxiPuan kullanabilmek için 4000 lira tutarında harcama yapmanız gerekiyor dedi. Keşke reklam yapacağımıza bu bilgiyi de ödeme ekranında gösterseydiniz dedim. Dikkatli olmak lazım.

Bugün kullandım. Migros Hemen'de görünmüyor ancak Migros sanal markette kullanabildim. Fiziksel olarak kullanılıyor mu onu hatırlamıyorum.
Migros sanalmarket adresime getirmiyor şaka gibi, eski adresime getiriyordu 3-5 mahalle arkaya taşındım daha merkezi ama getirmiyor. şanssızlık.

Bugün kullandım. Migros Hemen'de görünmüyor ancak Migros sanal markette kullanabildim. Fiziksel olarak kullanılıyor mu onu hatırlamıyorum.
Başka nerelerde kullanabilirim bilgin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı