Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 19 Mart 2025 #11 Zerolite dedi: Migros sanalmarket adresime getirmiyor şaka gibi, eski adresime getiriyordu 3-5 mahalle arkaya taşındım daha merkezi ama getirmiyor. şanssızlık. Başka nerelerde kullanabilirim bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... A101 en temizi. Ama onda da bizim buralarda kullanamıyorum. Pazarama bakabilirsin.
Zerolite dedi: Migros sanalmarket adresime getirmiyor şaka gibi, eski adresime getiriyordu 3-5 mahalle arkaya taşındım daha merkezi ama getirmiyor. şanssızlık. Başka nerelerde kullanabilirim bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... A101 en temizi. Ama onda da bizim buralarda kullanamıyorum. Pazarama bakabilirsin.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.656 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #12 Tearz dedi: A101 en temizi. Ama onda da bizim buralarda kullanamıyorum. Pazarama bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ödeme yaparken puan kullanmak istiyorum mu diyoruz hiç fiziksel harcama yapmadım bu tarz puanlarla.
Tearz dedi: A101 en temizi. Ama onda da bizim buralarda kullanamıyorum. Pazarama bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ödeme yaparken puan kullanmak istiyorum mu diyoruz hiç fiziksel harcama yapmadım bu tarz puanlarla.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 19 Mart 2025 #13 Zerolite dedi: Ödeme yaparken puan kullanmak istiyorum mu diyoruz hiç fiziksel harcama yapmadım bu tarz puanlarla. Genişletmek için tıkla... Evet. Kasada kartı uzatıp maxipuan kullanmak istiyorum diye söylemeniz gerekiyor.
Zerolite dedi: Ödeme yaparken puan kullanmak istiyorum mu diyoruz hiç fiziksel harcama yapmadım bu tarz puanlarla. Genişletmek için tıkla... Evet. Kasada kartı uzatıp maxipuan kullanmak istiyorum diye söylemeniz gerekiyor.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.656 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #14 Tearz dedi: Evet. Kasada kartı uzatıp MaxiPuan kullanmak istiyorum diye söylemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yarın dolap ihtiyacı karşılayayım.
Tearz dedi: Evet. Kasada kartı uzatıp MaxiPuan kullanmak istiyorum diye söylemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yarın dolap ihtiyacı karşılayayım.