moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #1 HOI4 Maxmarine'in bu videoda oynadığı mod nedir? Burası Yorumlarına baktım, birkaç kişi de benim gibi sormuş ama cevap veren olmamış. Hem Atatürk var hem focus tree farklı. Son düzenleme: 15 Ocak 2023
HOI4 Maxmarine'in bu videoda oynadığı mod nedir? Burası Yorumlarına baktım, birkaç kişi de benim gibi sormuş ama cevap veren olmamış. Hem Atatürk var hem focus tree farklı.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.812 Makaleler 9 Çözümler 1.034 Yer İstanbul 15 Ocak 2023 #2 DLC'ler mi yok acaba sizde? Ben bir fark göremedim. Artı 0 Eksi
KS KS moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: DLC'ler mi yok acaba sizde? Ben bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Hangi dlcler? Oyunu sadece Xbox'tan oynamıştım hiçbir bilgim yok. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: DLC'ler mi yok acaba sizde? Ben bir fark göremedim. Genişletmek için tıkla... Hangi dlcler? Oyunu sadece Xbox'tan oynamıştım hiçbir bilgim yok.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.812 Makaleler 9 Çözümler 1.034 Yer İstanbul 15 Ocak 2023 #4 moralman dedi: Hangi DLC'ler? Oyunu sadece Xbox'tan oynamıştım hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Atatürk'le baslamiyorsa ülke DLC yoktur, tam ismini bilmiyorum ama Battle for the Bosporus ekliyor muhtemelen. Artı 0 Eksi
moralman dedi: Hangi DLC'ler? Oyunu sadece Xbox'tan oynamıştım hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Atatürk'le baslamiyorsa ülke DLC yoktur, tam ismini bilmiyorum ama Battle for the Bosporus ekliyor muhtemelen.
KS KS moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #5 Artoria Pendragon dedi: Atatürk'le baslamiyorsa ülke DLC yoktur, tam ismini bilmiyorum ama Battle for the Bosporus ekliyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Çok müteşekkirim. Peki diğer bahsettiklerim bu DLC ye dahil mi yoksa başka DLC ler mi? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Atatürk'le baslamiyorsa ülke DLC yoktur, tam ismini bilmiyorum ama Battle for the Bosporus ekliyor muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Çok müteşekkirim. Peki diğer bahsettiklerim bu DLC ye dahil mi yoksa başka DLC ler mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.812 Makaleler 9 Çözümler 1.034 Yer İstanbul 15 Ocak 2023 #6 moralman dedi: Çok müteşekkirim. Peki diğer bahsettiklerim bu DLC'ye dahil mi yoksa başka DLC'ler mi? Genişletmek için tıkla... Focuslari soruyorsaniz deneyip söyleyeyim, evet Battle for the Bosporus'ta hem ülke Atatürk'le başlıyor hem de focus tree ekleniyor. Artı 0 Eksi
moralman dedi: Çok müteşekkirim. Peki diğer bahsettiklerim bu DLC'ye dahil mi yoksa başka DLC'ler mi? Genişletmek için tıkla... Focuslari soruyorsaniz deneyip söyleyeyim, evet Battle for the Bosporus'ta hem ülke Atatürk'le başlıyor hem de focus tree ekleniyor.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 15 Ocak 2023 #7 Battle of Bosphorus DLC'si var. Atatürk ve yeni odak ağacı bu DLC ile geliyor. Onun dışında sevdiğim şu mod var: https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=2790195270 Artı 0 Eksi
Battle of Bosphorus DLC'si var. Atatürk ve yeni odak ağacı bu DLC ile geliyor. Onun dışında sevdiğim şu mod var: https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=2790195270
KS KS moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #8 Artoria Pendragon dedi: Focuslari soruyorsaniz deneyip söyleyeyim, evet Battle for the Bosporus'ta hem ülke Atatürk'le başlıyor hem de focus tree ekleniyor. Genişletmek için tıkla... mor ekmek dedi: Battle of Bosphorus DLC'si var. Atatürk ve yeni odak ağacı bu DLC ile geliyor. Onun dışında sevdiğim şu mod var: https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=2790195270 Genişletmek için tıkla... Bunu da görmüştüm. Battle for Bosphorus'u oynadıktan sonra AROGA rp'yi deneyeceğim. Sonra da bu modu denerim. Teşekkür ederim. Artoria Pendragon dedi: Focuslari soruyorsaniz deneyip söyleyeyim, evet Battle for the Bosporus'ta hem ülke Atatürk'le başlıyor hem de focus tree ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Askerlerin konuşması hangi DLC ve nasıl etkinleştirebilirim? moralman dedi: Bunu da görmüştüm. Battle for Bosphorus'u oynadıktan sonra AROGA rp'yi deneyeceğim. Sonra da bu modu denerim. Teşekkür ederim. Askerlerin konuşması hangi DLC ve nasıl etkinleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... O DLC ile geliyormuş zaten. Son düzenleme: 15 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Focuslari soruyorsaniz deneyip söyleyeyim, evet Battle for the Bosporus'ta hem ülke Atatürk'le başlıyor hem de focus tree ekleniyor. Genişletmek için tıkla... mor ekmek dedi: Battle of Bosphorus DLC'si var. Atatürk ve yeni odak ağacı bu DLC ile geliyor. Onun dışında sevdiğim şu mod var: https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=2790195270 Genişletmek için tıkla... Bunu da görmüştüm. Battle for Bosphorus'u oynadıktan sonra AROGA rp'yi deneyeceğim. Sonra da bu modu denerim. Teşekkür ederim. Artoria Pendragon dedi: Focuslari soruyorsaniz deneyip söyleyeyim, evet Battle for the Bosporus'ta hem ülke Atatürk'le başlıyor hem de focus tree ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Askerlerin konuşması hangi DLC ve nasıl etkinleştirebilirim? moralman dedi: Bunu da görmüştüm. Battle for Bosphorus'u oynadıktan sonra AROGA rp'yi deneyeceğim. Sonra da bu modu denerim. Teşekkür ederim. Askerlerin konuşması hangi DLC ve nasıl etkinleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... O DLC ile geliyormuş zaten.