A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Nisan 2023 #1 Çok ucuz olunca Amazon satıcısından satın aldım. Benim PC'ye uygulayacağım deneriz ancak laptopta kullanan var mı? Pumpout yapıyor mu bu arkadaş?
Çok ucuz olunca Amazon satıcısından satın aldım. Benim PC'ye uygulayacağım deneriz ancak laptopta kullanan var mı? Pumpout yapıyor mu bu arkadaş?
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #2 Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum 25 tlye almıştım 1gr fiyatına göre çok iyi ben tavsiye ederim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Nisan 2023 #3 Laptopta mı?
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #4 Akif dedi: Laptopta mı? Genişletmek için tıkla... Ben masaüstü bilgisayarda kullanıyorum CPU+GPU yapmıştım.
Akif dedi: Laptopta mı? Genişletmek için tıkla... Ben masaüstü bilgisayarda kullanıyorum CPU+GPU yapmıştım.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #5 MX4'e nazaran cok daha dusuk bir risk tasiyor hocam. Yaninda spatula ile geliyor. Adam gibi yayarsaniz pump out riski daha da azaliyor. Pump out surus seklinize gore degiskenlik gosteriyor.
MX4'e nazaran cok daha dusuk bir risk tasiyor hocam. Yaninda spatula ile geliyor. Adam gibi yayarsaniz pump out riski daha da azaliyor. Pump out surus seklinize gore degiskenlik gosteriyor.