Maxtor CTG9 vs. Arctic MX-4 vs. Thermal Grizzly Kryonaut

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce bu 3 model arasından hangisini tercih etmeliyim? Masaüstü bilgisayar için kullanacağım.

Maxtor bilmem ama Thermal Grizzly önermeyi artık kestiler yurt dışında gördüğüm kadarıyla, uzun vade için önerilmiyor. Kısa sürede pumpout yaptığı iddia ediliyor. MX4 alıp geçilebilir o kadar detay manyağı değilseniz benim gibi. Laptop için thermal pad aldım ben, masaüstünde ne yapar bilemiyorum ama bir tık tuzlu ve uğraştırıcı. (PTM7590)

F/P olarak MX-4 ama Thermal Grizzly Kryonaut en kaliteli macunlardan birisi ama bence gerek yok o kadar pahalı macun almanız MX 4 yeterli olacak. Hangi işlemciye kullanacaksınız?

F/P olarak MX-4 ama Thermal Grizzly Kryonaut en kaliteli macunlardan birisi ama bence gerek yok o kadar pahalı macun almanız MX 4 yeterli olacak. Hangi işlemciye kullanacaksınız?
İ5 12400F için kullanacağım thermal grizzly kryonaut ile mx4 arasında kaldım hangisini tercih edeyim sizce?Uzun vadeli kullanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…