Maxtor SSD Nasıldır?

Boralas

Hectopat
Daha fazla  
Ben markanın adını ilk defa duydum. Itopya'da satışta gördüm ve fiyatı daha uygun diğerlerine göre. Ne dersiniz bu marka için iyi midir?

Bir ürün çoğu kişi tarafından kullanılmamışsa ve önerilmemişse almamanızı tavsiye ederim. Biraz daha pahalı olsun, uzun yıllar götürsün. Ali Güngör'ün dediği gibi SSD verdiğin para kadar ömürlüdür :) Robert Bosch'un dediği gibi ucuz alacak kadar zengin değilim :)

Bir ürün çoğu kişi tarafından kullanılmamışsa ve önerilmemişse almamanızı tavsiye ederim. Biraz daha pahalı olsun, uzun yıllar götürsün. Ali Güngör'ün dediği gibi SSD verdiğin para kadar ömürlüdür :) Robert Bosch'un dediği gibi ucuz alacak kadar zengin değilim :)
Yargısız infaz olmasın ama bana hiç güvenilir gelmedi.

Adata için yorumunuz nedir peki o da tercihim olabilir

Maxtor firması çok eski bir firmaydı. Mekanik HDD üretiyordu sanıyorum Seagate firması satın almış.

Son olarak sanırım biraz paraya kıyıp Toshiba OCZ alacağım dah mantıklı olur gibi yazdıklarınızdan sonra. Teşekkürler bilgiler için.

Maxtor iyi bir HDD üreticisiydi.
Ancak SSD'leri hakkında bilgim yok.
Bana sorarsanız risk almaya gerek yok. Kingston, Corsair, Samsung, Sandisk, WD gibi firmalardan SSD almanızı öneririm.

Bu arada Adata SSD'lerin SU630 ve SU650 modelleri kronik sorunlu. Almayınız.
Aynı şekilde Toshiba'nın SSD'leri de kronik sorunlu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı