maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.771 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #1 Sayın mayın tarlası üstadları, bu durumda ne yapmalıyım? Özellikle sol üst köşede kafam karıştı. Bayrakları çok takmayın.
Sayın mayın tarlası üstadları, bu durumda ne yapmalıyım? Özellikle sol üst köşede kafam karıştı. Bayrakları çok takmayın.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 maraushi dedi: Eki Görüntüle 1505426 Sayın mayın tarlası üstadları, bu durumda ne yapmalıyım? Özellikle sol üst köşede kafam karıştı. Bayrakları çok takmayın. Genişletmek için tıkla... Kankam galiba sol alt köşe 2,2 nin yanındai hani üst üse olan 2 tanesini de paatlat kanka orada mayın yok diye düşünüyorum. maraushi dedi: Eki Görüntüle 1505426 Sayın mayın tarlası üstadları, bu durumda ne yapmalıyım? Özellikle sol üst köşede kafam karıştı. Bayrakları çok takmayın. Genişletmek için tıkla... Dur dur hayır dur yapma sakın kanka sadece en sol alttaki 2'nin yanındakinde yok mayın diğerinde var. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
maraushi dedi: Eki Görüntüle 1505426 Sayın mayın tarlası üstadları, bu durumda ne yapmalıyım? Özellikle sol üst köşede kafam karıştı. Bayrakları çok takmayın. Genişletmek için tıkla... Kankam galiba sol alt köşe 2,2 nin yanındai hani üst üse olan 2 tanesini de paatlat kanka orada mayın yok diye düşünüyorum. maraushi dedi: Eki Görüntüle 1505426 Sayın mayın tarlası üstadları, bu durumda ne yapmalıyım? Özellikle sol üst köşede kafam karıştı. Bayrakları çok takmayın. Genişletmek için tıkla... Dur dur hayır dur yapma sakın kanka sadece en sol alttaki 2'nin yanındakinde yok mayın diğerinde var.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.771 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #3 ErrorCorrection dedi: Kankam glbsol alt köşe 2,2 nin yanındai hani üst üse olan 2 tanesini de paatlat kanka orada mayın yok diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2, 2'nin çevresindeki 8liğe bakınca orada olma ihtimali çok yüksek değil mi hocam.
ErrorCorrection dedi: Kankam glbsol alt köşe 2,2 nin yanındai hani üst üse olan 2 tanesini de paatlat kanka orada mayın yok diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2, 2'nin çevresindeki 8liğe bakınca orada olma ihtimali çok yüksek değil mi hocam.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 3 Eylül 2022 #4 Tahminime göre işaretliler mayın. Yazan rakamın anlamı etrafında kaç tane mayın olduğunu demek.
Ersan59 Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 10 Yer Tekirdağ 3 Eylül 2022 #5 Diye tahmin etmekteyim sonucu da paylaşırsanız sevinirim. Dosya Ekleri 11.jpg 116,4 KB · Görüntüleme: 58
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.771 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #6 ErrorCorrection dedi: Kankam galiba sol alt köşe 2,2 nin yanındai hani üst üse olan 2 tanesini de paatlat kanka orada mayın yok diye düşünüyorum. Dur dur hayır dur yapma sakın kanka sadece en sol alttaki 2'nin yanındakinde yok mayın diğerinde var. Genişletmek için tıkla... Çok geç.
ErrorCorrection dedi: Kankam galiba sol alt köşe 2,2 nin yanındai hani üst üse olan 2 tanesini de paatlat kanka orada mayın yok diye düşünüyorum. Dur dur hayır dur yapma sakın kanka sadece en sol alttaki 2'nin yanındakinde yok mayın diğerinde var. Genişletmek için tıkla... Çok geç.
Ersan59 Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 10 Yer Tekirdağ 3 Eylül 2022 #7 maraushi dedi: Eki Görüntüle 1505434 Çok geç. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimden gitseydin hocam biraz daha puan kurtarırmışsın Dosya Ekleri 11.jpg 221,1 KB · Görüntüleme: 54
maraushi dedi: Eki Görüntüle 1505434 Çok geç. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimden gitseydin hocam biraz daha puan kurtarırmışsın
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.771 Makaleler 19 Çözümler 28 3 Eylül 2022 #8 Ersan59 dedi: Benim dediğimden gitseydin hocam biraz daha puan kurtarırmışsın Genişletmek için tıkla... Keşke Mesajı görmemişim yenileyicne gözüktü.
Ersan59 dedi: Benim dediğimden gitseydin hocam biraz daha puan kurtarırmışsın Genişletmek için tıkla... Keşke Mesajı görmemişim yenileyicne gözüktü.