Sosyal'e katilali birkac saat oldu. Yorumlarimdan bir tanesinde "hacker, ben hackerim, hackliyorum" gibi kelimeler gorursen kendimi ifsa etmekten cekinmeyecegim.
Hocam kusura bakmayın. Buraya bot için bir resim yüklemiştim ve bot resmi buradan alıyordu . Sonra zaten 403 hatası vermeye başladı. Demek ki bloklanmış. O isteklerden birazı da bizim botun sayılır. Kusura bakmayın tekrar.
Kod:
(node:30332) UnhandledPromiseRejectionWarning: Error: Server responded with 403
Sosyal'e katilali birkac saat oldu. Yorumlarimdan bir tanesinde "hacker, ben hackerim, hackliyorum" gibi kelimeler gorursen kendimi ifsa etmekten cekinmeyecegim.
Sosyal'e katilali birkaç saat oldu. Yorumlarimdan bir tanesinde 'hacker, ben hackerim, hackliyorum' gibi kelimeler gorursen kendimi ifsa etmekten cekinmeyecegim.
Hayir yani iftira atmasinin anlami yok degil mi? DoS atagi gerceklestiren sanki hacker oluyor. Lutfen bilmeden bazi arkadaslar yorum yapmasin tamam iyi guzel resim attiniz eglendik.
Hayir yani iftira atmasinin anlami yok degil mi? DoS atagi gerceklestiren sanki hacker oluyor. Lutfen bilmeden bazi arkadaslar yorum yapmasin tamam iyi guzel resim attiniz eglendik.
Hocam (bu kelimeyi kullanamam) onu biliyorum ama yani ben daha dikkatli birini beklemiştim ben ya da ben gözümde DDoS saldırılarını fazla büyütmüşüm.
Kolayca yapılabiliyor anlaşılan.