Mayıs 2021 Technopat DDoS Saldırıları

En başta Cloudflare'in bir amacı olması için IP adresinin sızdırılmaması gerekiyor Ev internetim için nmap filtrelemeyi araştırmıştım sadece, web siteleri için durumu bilmiyorum...
Forumun kapanma tehlikesi var mı?
Bu kadar çapsız bir saldırıda tamamen kapanma şansı yok denecek kadar az... Belirli bir süre erişim yavaşlayabilir, kısıtlanabilir sadece.

Botnet dediğimiz ağından bir DDoS satın alabilir miyim mesela? Çok merak ettim nedense.

Ya uğraşırsa?

Bir şey olmuyor. Bunu illegal satın alman mümkün değil, bir zararlı ile kendi botnet ağını kurup zombi toplaman gerek.
Sanırım benim bu topladığım zombilere bir dosya gönderiyorum ve botnet virüsü bilgisayara sızıyor. Ben emir verdiğim zamanda çalışıp DDoS atıyor, eğer bilgisayara yük bindirmiyorsa aman aman standart kullanıcının fark etmesi zor gibi.

Pardon kuzenim atmış. IP banımı açın .

Bu arada Metin2'de işlemci banı ya da anakart banı gibi bir şey var. Ondan denesenize. Her donanımın farklı bir şeyi varmış galiba. Onu engelliyor.
Kimse, kalkıp da yeni sistem kurmak hacklemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…