Mayıs Ayı Sistem Tavsiyeleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni niye bu kadar strese sokuyorlar. Monitor zevk işidir. Bütçen ne kadarsa o kadar alırsın

Hiç katılmıyorum. Bence monitör en önemli parçaların başında geliyor. Bir ekran kartı oyuncu için ne kadar önem arz etsede; isterse o kart Titan XP olsun monitöre bakıldığı kadar kasada ihtişamına bakılmıyor. Sisteme seçtiğin monitör önemlidir.

Mönitor tabii ki önemli. Titan XP alıp 720P mönitor mü kullanacak? Veya 5MS, 60 HZ ve DP desteklemeyen bir mönitor mü kullanacak? Her ne kadar bir çevre elemanı olsada, mönitor önemlidir.

Şuan bende 60Hz 5ms HDMİ girişli monitor var, taş gibi oynuyorum bütün oyunları. FPS oyunlarida gayet akıcı oynanıyor. Tabi paran varsa daha iyisini al. Ben bunu aldım fena değil.

5000 TL'ye kadar çıksaydın. @Neko

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gerçekten harika sistem topluyorsunuz . Alacağım sistemde SSD veya HDD yok çünkü eski bozuk bilgisayarımdan kalma SSD ve HDD'yi alıcam . Sisteme GTX 1050Ti koyucam, hem ucuz, hemde performans olarak GALAX GTX 1050Ti koymayı düşünüyorum. Galax önerir misiniz?

Kasa: AeroCool V2X Red Edition

Edit: İşlemci ile ekran kartı darboğaz yapar mı?

Asus B250M-K çift Ram slotuna sahip ileride sorun çıkarır mı?

Hayır yapmaz. G4560 tam 1050 Ti ayarındadır.

Eski kasa sağlamsa sadece PSU alsanda olur. Darboğaz olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…