Mayqa bilişim güvenilir mi?

ismaiwz

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Direksiyon seti almayı düşünüyorum Sahibinden'de bir yere rastladım outlet ürün diyorlar 11k olan direksiyon(Rampage V995)'u 7K'ya satıyorlar. Kapıda ödeme falan mevcut diyorlar 600TL hizmet bedeli falan bahsediyorlar. Öyle net bir adres vermemişler Rampage'ye yazdım bayiniz mi diye ama cevap gelmedi iddiaya göre Rampage bayisi. Trendyolda'da Rampage'ye ait bir ürün gördüm bir kullanıcı değerlendirmiş mayqa bilişim tarafından alındı diye.

1718357381157.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo ücretini kim öder?
S - Param Güvende hizmeti ile yapılan işlemlerde alıcı ya da satıcı kargo ücreti ödemez. S - Param Güvende hizmeti 10 kg/desi altındaki gönderiler için geçerlidir.
Evet param güvende hizmetinde böyle bir şey var ama maalesef Rampage'in sitesinde bu ürünün ağırlığı yazmıyor. Çok da 10kg basacak bir ürün gibi durmuyor açıkçası.
Bence size ürünü yollarlar sıkıntı olmaz. Ama rastgele ikinci el bir ürünü temizleyip outlet adı altında satıyorlar gibi geldi. Param güvende kullanmamalarının sebebi bu olabilir. Alacaksanız sıfır değil, hatta outlet de değil ikinci el ürün alıyormuş gözüyle satın alın. Yüksek ihtimal piyasada ikinci el olarak satılanlardan farksız olacaktır.

Kapıda ödeme hizmet bedelini kapıda ödeyecekmişiz, açıkçası ben hafiften güvenmeye başladım. 😃 Her şeyden önce ürün fotoğraflarını falan isteyeceğim, eğer dediklerimi yaparlarsa güvenimi kazanırlarsa sipariş edeceğim sizler için.

arkadaslar bana pek güvenilir gelmedi ve neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğuma bana (Merhaba Biz bayi olarak rampage Türkiye garantili ürünlerin satışını yapıyoruz ,serisonu outlet ürün olarak satıyoruz çok basit kozmetik görsel deformeler olabiliyor çizik vs gibi ,ayrıca bu durumlar kullanıma engel değil , bazı ürünler de hiç olmadığı da oluyor sadece kutu deformesi oluyor , bu tarz basit durumlar fiyatta büyük avantaj sağlıyor müşteri için büyük bir fırsat sunuyor , böyle basit durumlar olmamış olsa diğer türlü ortalama piyasa fiyatı olan 11 000 tl civarına satmamız gerekirdi) yazdılar ben biraz daha darladım tabiki ve gelip yerimizden bakabilirsiniz yazdılar sizce güvenilirmi değilmi?

Kapıda ödeme hizmet bedelini kapıda ödeyecekmişiz, açıkçası ben hafiften güvenmeye başladım. 😃 Her şeyden önce ürün fotoğraflarını falan isteyeceğim, eğer dediklerimi yaparlarsa güvenimi kazanırlarsa sipariş edeceğim sizler için.
sipariş ettinmi reis?

Son düzenleme:
arkadaslar bana pek güvenilir gelmedi ve neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğuma bana (Merhaba Biz bayi olarak rampage Türkiye garantili ürünlerin satışını yapıyoruz ,serisonu outlet ürün olarak satıyoruz çok basit kozmetik görsel deformeler olabiliyor çizik vs gibi ,ayrıca bu durumlar kullanıma engel değil , bazı ürünler de hiç olmadığı da oluyor sadece kutu deformesi oluyor , bu tarz basit durumlar fiyatta büyük avantaj sağlıyor müşteri için büyük bir fırsat sunuyor , böyle basit durumlar olmamış olsa diğer türlü ortalama piyasa fiyatı olan 11 000 tl civarına satmamız gerekirdi) yazdılar ben biraz daha darladım tabiki ve gelip yerimizden bakabilirsiniz yazdılar sizce güvenilirmi değilmi?

sipariş ettinmi reis?
Sipariş etmedim, banada aynısı söylendi ve Rampage ile iletişime geçtim. Gerçekten de rampage bayisi. Yani güvenilir, ama açıkçası elle tutulur bişeyler olmadığı için insan çekiniyor.

Arkadaşlar firma güvenilir, denendi onaylandı. Telefonla da konuştuk gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz:)

Son düzenleme:
Siparişiniz ulaştı mı ? Durum hakkında bilgi almak isterim.

@Rokulza dostum bende oradan alışveriş yapıyorum son derece güvenilir ayrıca ürünler 0 paketli kutulu jelatini gönül rahatlığıyla alabilirsin garantili ve faturalı olarak geliyor piyasada dolandırıcılık yapmayıp işini yapan nadir firmalardan biri.

@Rokulza dostum bende oradan alışveriş yapıyorum son derece güvenilir ayrıca ürünler 0 paketli kutulu jelatini gönül rahatlığıyla alabilirsin garantili ve faturalı olarak geliyor piyasada dolandırıcılık yapmayıp işini yapan nadir firmalardan biri.

Bir şey olması durumunda olmazda mesela ileride düşük ihtimal oldu diyelim zaten garanti var bozuk diyerek teknik servise gönderebilirsin.

Bir şey olması durumunda olmazda mesela ileride düşük ihtimal oldu diyelim zaten garanti var bozuk diyerek teknik servise gönderebilirsin.
Ben yerinden koltuk aldım beyefendi çok kibardı. Tavsiye ederim.

Ben yerinden koltuk aldım beyefendi çok kibardı. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ben daha yeni alışveriş yaptım ve şunu söyleyebilirimki sonuna kadar güvenebilirsiniz. Gerek benimle ilgilenen beyefendi gerek ürünün paketlenmesi hepsi 10/10

Technopat Haberler

Geri
Yukarı