Mazda 323 1.6 GLX alınır mı?

xBN

Hectopat
Yer
Ankara
Ankara da ikamet ediyorum. Araç alırsam parça sorunu yaşar mıyım? Üzer mi, binici olacağım satmak için değil.

Parça sorunu yaşarsın, bu araçla kaza yaptım, tırın altına girdim, direkleri sağlammış. Güzel araç ama temiz olması şartıyla. hangi model?

240-250 bütçeye bulunur mu, sizce alınır mı?
Hocam arabadan pek anlamam ama, güzel araçtı 2000 modelden bahsediyorsan. Dediğim gibi temizi güzel, ama parça bulması zor bir araçtı çok uğraşmıştık.

Hayır, benim dediğim tutulan 92-94 model olan.
Abi al ama ankara gibi yerlerde parçaları zor bulursun ama motoru kolay kolay bozulmaz zamanında bakım yapılmış ise alinir

Neden zor bulunuyor sanayi bayağı gelişmiş.
Abi tutulmadığı için çok parçası yok bende şimdi Skoda Favorit 1.3 benzinli motora motor yapıyorum kol yatak bulamadım zaten bulsan bile çok pahalı yada gelmesi uzun sürer

İfadeler: xBN
Abi tutulmadığı için çok parçası yok bende şimdi Skoda favorit 1.3 benzinli motora motor yapıyorum kol yatak bulamadım zaten bulsan bile çok pahalı ya da gelmesi uzun sürer.

Çoğu kullanan kişi böyle bir şey yok diyor rahatlıkla bulunuyor diyor. Ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…